Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możesz sobie wsadzić

PODRAŻNIENIA PO DEPILACJI- Kobiety pomóżcie! :(

Polecane posty

zawsze gdy np. gole nogi czy okolice bikini, na drugi dzień mam mnóstwo podrażnień, jak sobie z tym radzić? też tak macie? :(

Na okolice bikini Sudocrem. Nie wiem czy na nogi też podziala, nigdy nie próbowałam.

😭

Cloverfield dziękuje, pomoże ktoś jeszcze?

na nogi to ja nakladam zwykly balsam tuz po goleniu bo wtedy mnie swedzi i jak nie posmaruje to bedzie kiepsko a na okolice bikini taki krem dla dzieci PENATEN w aptece.. jest taki jakby suchy ale nawilza ijak sie por=smarujesz to nawet jak Cie majtki obetra to nie bedzie sladu :) tylko ze jego sie tak nie da wetrzec dokladnie, jest bielsza skora (ale sie nie barwi) super krem, polecam :)A kupilam go przypadkiem nad morzem jak bylam zapomnialam kremu do twarzy to skoczylam do apteki i nie bylo nivea babka polecila mi penaten to wzielam, tylko twarzy tym nie smaruj bo bedziesz biala:)

Gość fiqśna
ja polecam zakupic golarke elektryczna. po goleniu jest mniej podraznien a nawet wcale nie ma :) a jezeli juz golę maszynka to uzywam balsamu jakiegos do ciala

ja po elektrycznej mialam masakre :D pachowe kosmacze przejachalam i krew mi sie lala

margirit bardzo dziękuje i wypróbuje :)

chciałabym mieć ładne nogi bez tego świństwa :D przez te krostki czuje dyskomfort, jak ja ich nienawidze :(

ja mam krostki na udach.. ale to nie przez podraznienie tylko przez to ze jak wlosy odrastaja to nie moga sie przebic przez skore i wrastaja pod nia.. zauwaz ze jak zsrapiesz taka krostke to wlos wyskoczy ;d chyba ze mowisz o czyms innym ;p ale mi wrastaja..

właśnie mówie o tym :(