Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

czy ktos tez ma kredyt na 30 lat ????

Polecane posty

Gość koliyu
Ja mam. Ale jakie mam zarąbiste mieszkanie. Urządziłam i wartosć podskoczyła o 100 000 zł. Rata kredytu do spłaty za dwupoziomowe mieszkanie w KRK 1000 zł. Aby wynająć takie samo musiałabym zapłacić ok. 1500 zł i wpakowac komuś kasę do kieszeni. Masz kredyt. Masz świadomość, że płacisz na swoje WŁASNE mieszkanie. A nie pakujesz komuś kasę do kieszeni i po 30 latach masz wielkie nic!

bo nie mialem gdzie mieszkac, sytuacja sie bardzo zmienila i musialem wiec nie oceniaj mnie ze po chuj bralem. czasem los zmusza do takich rzecy

koliyu- napisz ile placisz czynszu za takie mieszkanie i nie wymadrzaj sie, bo ladujesz w tylek bankom!

Gość usmiech motyla
koliyu wspolczuje kazdemu kto musial brac kredyt na mieszkanie dzisiaj moze wam sie dobrze powodzi ale w przeciagu 30 lat mozecie nie raz ztracici prace powaznie zachorowac spodziewac sie potomka i nie moc splacic raty kredyty a wtedy bank nie bedzie pytal czemu nie macie tylko was wypieprzy pod most to mieszkanie przez najblizszych 30 lat bedzie wlasnoscia banku a nie wasza a nie zawsze ubezpieczenie kredytu pomaga

Gość usmiech motyla
koliyu i slusznie na tobie bank zarabia olicz sobie jaki procent naleznosci glownej wyniosa odsetki to az sie przerazisz

Gość Niecierpie kredytow i nie mam
Prawde mowiac chyba bym zwariowala. Kredyt sie splaci , tylko nie umialabym z ta swiadomoscia zyc. Wiem ze wielu ludzi wpadalo w panike, ale potem sie przyzwyczaili i zyja z kredytem. Lepiej splacac i miec potem na wlasnosc, niz placic gdzies czynsz latami z ktorego sie nic nie bedzie mialo.