Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa242

Czy to normalne w moim wieku ?

Polecane posty

Mam 19 lat położyłam się spać o 23:00 a obudziłam się o 2:00 w nocy i czuję się wyspana.Już od dłuższego czasu śpię góra po 3 godziny. Czy to źle ? Może mi tylko tyle snu jest potrzebne i dlatego tak mało godzin śpię

ojej no bo sie przyzwyczailas do wstawania o 2. co w tym dziwnego? zasnij o 20, to tez sie obudzisz o 2 :o co chcialas uslyszec? ze jestes cyborgiem? nie.. wiele ludzi tak ma, ze sie przyzwyczaja do konkretnej godziny wstawania i wstaje, niezaleznie ile h wczesniej sie polozyli spać.

Ty nic nie rozumiesz.Bez względu na godzinę o której się położę budzę się góra po 3 godzinach .

Gość zgaga.
Jesteś pewnie leniuszkiem i Twój organizm nie potrzebuje dużo czasu na regeneracje :p :) a tak na serio to nie jest normalne, jednak wiele osób ma takie problemy.

Gość zgaga.
a może Ty jesteś zakochana i żyjesz miłością? :)

zgaga PrawdA Jestem zakochana :) Miłość jest piękna .Mam chłopaka i kocham go , ale niestety mieszka w innym mieście

No tak też może być ,tyle że zanim poznałam mojego obecnego chłopaka to już tak sypiałam góra po 3 godzinki

a odczuwasz jakies tego skutki w ciagu dnia? przygnebienie, rozdraznienie, brak koncentracji ?

w ciągu dnia potem jest mi smutno i chce mi się płakać ,zresztą w nocy też jest mi smutno po przebudzeniu