Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania12345

co robić?

Polecane posty

Witam, tydzień spóźnia mi się miesiączka, już histeryzuje nie śpię po nocach nie wiem co robić...w dniu5 spóźnienia zrobiłam z rana test wyszedł negatywny...kocham się z chłopakiem od 2 lat w prezerwatywie zawsze jak dochodzi wyciąga ze mnie, tylko czasem podczas pieszczot wejdzie we mnie bez prezerwatywy ale wtedy nie dochodzi nigdy do wytrysku ani we mnie ani na zewnątrz w czasie pieszczot...nie wiem co robić;( chce napomknąć ze rok temu też o tym czasie spóźnił mi się okres tydzień, ale dostałam..jeszcze od czwartku jestem na diecie tzn nie jem słodyczy fast foodów, gazowanych co wcześniej jadłam i piłam nadmiernie. teraz po prostu 5 lekkich posiłków o regularnej godzinę, oraz zaczęłam jeździć na rowerze oraz robić brzuszki czy to tez może być przyczyną spóżnijącej się miesiączki, napomknę że mam 21 lat i nie chciałabym już być w ciąży proszę o rade... z góry dziękuje

Gość heellenka
Weź gorącą kąpiel, zrób wieczór dla siebie, zrelaksuj się, wypij lampkę czerwonego wina. Kobiecy organizm to nie zegarek, czasem występują jakieś przesunięcia. Prezerwatywa to dobry środek antykoncepcyjny. Nie masz się czym niepokoić.

Gość dziewczyno czy ty
jstes jaks nie normalan??? ilez razy bedziesz jeszcze zakladala ten temat:o