Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekldemwdklewdewded

mój facet mnie doluje ..

Polecane posty

Gość ekldemwdklewdewded

ciagle mi udowadnia ,że nie poradzę sobie po studiach ,że nie znajdę dobrej pracy.. ok teraz nie jest łatwo wiem o tym ,ale on mnie takimi słowami wcale nie motywuje jak mówi,, po twoich studiach ( po prawie) nie spodziewałbym się dobrej pracy .mój kolega jest lepszy z prawa od ciebie ,a jest na bezrobociu zresztą co ty bedziesz robić? parzyć kawę w kancelarii" ja myślę ,że jest jak jest bo jest ciężko ,ale będę się jeszcze dokształcać np języki obsługę komputera , jeszcze na studiach planuje iść do jakiejś pracy jak sie uda to np w kancelarii.. I bedę sobic wszystko żeby było jak najlepiej ,a on od razu zaklada ,że mi sie nie uda,że sobie nie poradzę bez niego itd.. dla mnie to żadne wsparcie..

Twój facet powinien być dla ciebie motorem napędzającym a nie demotywatorem. Olej jego gadanie albo zmień faceta, widocznie zazdrości Ci, że sobie radzisz na trudnych studiach i ma kompleksy, które własnie rozładowuje dogryzając Ci.

Gość ekldemwdklewdewded
albo też mówi mi ,że sobie bez niego nie poradzę w życiu mimo ,że tak naprawdę on mi w niczym nie pomaga . że nie nadaje sie do założenia rodziny i takie tam..nie dodaje mi to motywacji

Gość ekldemwdklewdewded
nie uważam żebym miała dwie lewe ręce

Gość ekldemwdklewdewded
ja pierr.. jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to spadaj

Gość A CO ON ROBI
? nie widzisz, ze on jest toksyczny? powinnas sie ostro postawic i ukrocic to. ale ogolnie nie traktowalabym go powaznie, cos z nim nie tak.

Gość wesoła poleczka,
Niektórzy ludzie to emocjonalne wampiry. I ty na takiego trafiłaś. Miałam takich rodziców, którzy mnie za nogi w dół ściagali w imię dbania o moją przyszłość. Piątki od góry do dołu, a oni teksty że nadaje sie tylko do zamiatania ulic. Zmień faceta.