Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona ogromnie

Mam maly biust a trzy miesiace temu poznalam mezczyzne

Polecane posty

Gość zasmucona ogromnie

i tak bardzo boje mu sie pokazac nago to az mnie paralizuje nie nosze stanikow push up wiec wie ze mam male ale nago to co innego on mowi ze chcialby dotknac moich wisinek :( to straszne ze sa takie male :( boje sie ze mnie zostawi :( CO ZROBIC?? to straszne chcialabym zeby wypowiedzial sie ktos kto tez mial kiedys taki problem a udalo mu sie wyleczyc z kompleksow dziekuje za wszystkie wypowiedzi pozdrawiam dodam ze mam 26 lat a tu zalaczam link ze zdjeciem, nie moim oczywiscie: http://www.voila.pl/232/7f59f/?1

Gość zasmucona ogromnie
to nie prowokacja wiem ze biust nie jest najwazniejszy ale wiem ze wazny

Są trzy rodzaje Tzytzków: - jaja sadzone -sterczące rakiety -uszy jamnika (spaniela) Rozmiar przeważnie nie ma znaczenia liczy się świeżość, jędrność i kształt sutków.:) Te na foto są śliczne!:) Jeśli masz podobne, to ON będzie też zachwycony. 🖐️:classic_cool:

Gość zasmucona ogromnie
No i jeszcze ten ksztalt bo tak starcza sa dziwnie wywiniete nei wiem jak to okreslic nie sa okragle nie maja ladnego ksztalu ale brodawki stercza do góry bardziej niz na zdjeciu to dziwnie wyglada przy malym biuscie

Gość pieprzysz a nie jedna
by ci zazdroscila np antonina. to jest dopiero brak cyckow i ten ryj

Gość zasmucona ogromnie
nie rozbiore sie przed nim bo sie za bardzo boje one sa takie male ze w jednej mojej dloni sie mieszcza a on ma o WIELE wieksza dlon w ogole jest duzy a ja . w ogole nie kobieca

Gość Dziwne,...
To jakos do trzech miesiecy sie z toba spotyka i widzi ze nie jestess obdarzona duzym biustem i jakos z toba jest??? Przemysl to

Gość zasmucona ogromnie
Ale dlaczego sadzicie ze prowo?Jak jest prawdziwa prowokacja to rozpisujecie sie na setki postow. TA kafeteria naprawde schodzi na psy :( wychodze :(

Gość on....
dla mnie jest OK :)