Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sie pytam bo nie wiem

L.A. byl ktos?

Polecane posty

Powiedzcie (kto byl) co jest ciekawego do zobaczenia w Los Angeles i okolicach? Co polecacie?

Gość wypalcowany
Chodzi Ci o google maps?? Nie jeszcze nie bylem w LA

Gość eeee 26 lat i z rodzicami
Nie, chodzi mi o LA i okolice. Lece tam za tydzien na tydzien i nie wiem co warto zwiedzic.

Gość mallediwy
LA County Museum of Art, Hollywood, aleję odciski rąk gwiazd, nie wiem co jeszcze, co kto lubi

Dzieki, ale to muzeum akurat jest nieciekawe (weszlam na ich strone). Co do reszty to mam je w planach wlasnie, ale myslalam, ze ktos cos moze polecic czego nie znajde w przewodnikach.

Gość taka tam mmmm
w LA to się lansuje a nie zwiedza;)

Gość barrakuda..
koniecznie odwiedz slumsy tez jakas atrakcja, strzelaniny na ulicach, wojny gangow itp. :D A tak na serio , cos mi sie wydaje, ze oni maja tam takie tour autobusy, ktore przejzdaja ulicami na ktorcy mieszkaja gwiazdy i przewodnik opowiada: - po lewej stronie mamy dom Charliego Sheena, po prawej Jacka Nicholsona :D

Gość gbhghbh
koniecznie to Sunset Boulevard zwłaszcza odcinek pomiedzy Gardner Street i Western Avenue ale to koniecznie wieczorem, lepiej sie prezentuje. podobno ulubiona czesc miasta polek i meksykanek

Ale niektorzy z was sie zlosliwi :o Pewnie zazdrosc wam tylek sciska, ze wy tam nie jedziecie :o, ale trzeba bylo sie uczyc ludzie i myslec co zrobic konkretnego ze swoim zyciem, to byscie tez mieli taka prace, ze byloby was stac na wakacje w Stanach z mezem i dwojka dzieci :o

Gość zaldupesciska
no pewnie,wszyscy Ci zazdroszcza, jako jeden polaczek lecisz do L.A. :D Dlugo nad tym myslalas?:)) Taka wyuczona jestes a w google nie umiesz wpisać 2 fraz? No to brawo, podziwiam, i zal mi dupe sciska :D:D:D:D:D:D:D:D:D

czy za 10 dolarów mozna tam wynająć pokój w dobrym hotelu?

Gość hahahaha juz sie zaczelo
biedaki krajowe zaczely sie podszywac i szczekac :D Tak tak biedo, tylko to wam pozostalo: anonimowe szczekanie na forum i podszywy :D:D:D