Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gocha3miasto

Egipt na początku maja-pomocy :)

Polecane posty

Gość Gocha3miasto

dzień dobry w tak pikny dzień :), może ktoś podzieli się wrażeniami :) 3 maja lecę na tydzien do Egiptu do Sharmu ( Hotel Three Corners Palmyra Resort). Proszę, podzielcie się ze mną przydatnymi informacjami, na temat pogody w tym okresie, zemsty faraona,jedzenia, cen, wycieczek, samej okolicy, opalania i może ktoś z Was był w tym hotelu i może napisać jakąś opinię :)

Gość Gocha3miasto
nikt nie był??

Gość hgjs
hotel ma opinie w pozadku tylko daleko od plazy jest. W egipcie sa duzo lepsze hotele :D. płucz zeby woda mineralna, nie pij drinkow z lodem a zemsta cie nie dopadnie, chociaz jak ja bylam do niczego sie nie stosowalam i nie zachhorowałam :D pododa bedzie super :D

Gość hgjs
powiedz mi jeszcze ile dalas za hotel. A o cenach juz ci pisze

Gość hgjs
Kair-ok 80 $ gora mojrzeza i klasztor sw. katarzyny - 60$ Wyspa Tiran - 50$Super safari - 70$

Gość Gocha3miasto
wylot z gdańska 3 maja, 2 osoby, tydzień, all inclu, zapłaciliśmy 3,300- fakt że późno kupiliśmy tą wycieczkę bo tydzień temu, ale i tak wydaje mi się że dużo. daleko od plaży... mi aż tak bardzo nie zalezy na plażowaniu :)na tą górę to warto jechać? czy safari lepszE?

Gość hgjs
nie wiem czy klasztor to fajne miejsce :D wspinaczka na góre jest w godzinach nocnych i trwa 3 godziny :D

Gość Gocha3miasto
klasztor to może słaba atrakcja :) a jakiego filtru używałaś do opalania?