Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam mmmm

Sex na 3 randce?

Polecane posty

Gość taka tam mmmm

Co o tym myślicie? Poznaliśmy się miesiąc temu i od tamtej pory widzieliśmy się tylko 2 razy, smsujemy codziennie. Zaprasza mnie na "herbatę" do siebie. Ja mam 25 lat a on 28. Niby dorośli ludzie, wiadomo mamy swoje potrzeby ale nie chciałabym wyjść na łatwą...

Gość taka tam mmmm
nikt nie ma zdania na ten temat?

Gość moim zdaniem za wczesnie
na seks po 2 spotkaniach tylko, naprawde nic o nim nie wiesz, smsy to nie to gdybyscie sie znali miesiac , ale widywali co drugi dzień, spedzali razem weekend to co innego

Gość andrrrr
haha nieźle, facet wyczuł ,żeś łatwa, pewnie obrobiłaś gałę na 2gim spotkaniu ?

Gość andrrrr
a tak w ogóle wg ciebie w seksie chodzi tylko o fizjologiczne potrzeby? bo wiesz je można trochę pochamować, nie jesteś chyba zwierzęciem

Gość farellka
taa mnie też kiedyś od razu zapraszał taki jeden na herbatkę.. jak się okazało skończony palant

Gość _psychoterapeuta_2011
ludzki odruch. :) zrob to!

Gość taka tam mmmm
nic mu nie obciągałam, tylko się całowaliśmy

Gość taka tam mmmm
byłam 5 lat z jednym facetem więc nie mam doświadczenia w tych sprawach, nie wiem jak to teraz jest...

Gość taka tam mmmm
no i tak sobie myśle że dorosłemu facetowi to samo całowanie nic nie daję, wręcz go rozjusza, no i boję się że straci zaiteresowanie mną skoro taka ze mnie cnotka, wiadomo że po sexie też może stracić skoro jestem łatwa:O

Gość farellka
haha cnotka ,bo nie wskakujesz do wyra przy 3 randce ? to fajny facet z niego by musiał być..

Gość dżelaa77
hmm ja tak kiedyś miałam, w ogóle pierwsze spotkanie odbyło się u niego, oczywiście pocałunki ( w życiu dzisiaj bym tak nie zrobiła) i ciągniecie do łóżka, nic nie było ,bo się nie zgodziłam, ale przez kolejnych kilka tygodni widzieliśmy się tak z 6 razy i za każdym razem go rozpalałam i zostawiałam, bo na wstępie mówiłam,że jeszcze nie pójdę z nim do łóżka ,a on i tak swoje, no to niech sobie leży z chujem do góry.. o dziwo nie zerwał znajomości ;)

Gość taka tam mmmm
no ja właśnie wolałabym najpierw poprzytulać się troszkę, podotykać, ew jakiś masaż pleców, żeby troszkę poznać swoje ciała...

Gość hortexxx
dżelaa77 dobry sposób ,ale ryzykowny :P facetowi musi naprawdę zależeć,bo można przegiąć i się wkurwi :P ale z drugiej strony nie chciałabym kogoś komu zależy tylko na mojej dupie, tylko jak mówię , nie za dużo ,bo pomyśli ,że się nim bawisz

Gość dziś na pomarańczowo
Ja z moim poszłam do łozka na pierwszej randce..impuls:P miala cholernego kaca moralnego, kilka dni nie mogłam sie pozbierac...zastanawiałam sie co sobie o mnie pomysli , ze pewnie z kazdym tak robiłam ...ale rownie dobrze ja mogłam o nim w ten sposob pomyslec;)myslałam ze juz wiecej sie ze mna nie spotka;)ale tak nie bylo...oboje jestesmy dorosli , chcielismy tego,emocje wzięły góre...czy zaluje?!nie...na pewno nie;)na poczatku mialam wyrzuty sumienia, ale teraz sobie mysle,ze moze tak wlasnie mialo byc;)

Gość do dziś na pomarańczowo
po prostu trafiła dziwka na kurwiarza :) i tak się zdarza...

najlepsze jest to tłumaczenie.. "jesteśmy dorośli" ,a jak jesteś dorosła to co to zmienia? dostajesz ulgę na kurwienie się ?

Gość dziś na pomarańczowo
wypierdalaj :O przynudzasz:O

Bo ja tylko raz np. obciągałam facetowi , ale go znałam kilkanascie lat...to moj ojciec:classic_cool:

hehe no tak samo jak ty przynudzałaś na pierwszej randce :D facet wbił chuja ,bo tylko to można z tobą robić 🖐️

Gość taka tam mmmm
jak jesteśmy dorośli to mamy już swoje doświadczenia i napewno nikt nie ucierpi na tym, bo małolaty to się piepszą a potem ryk że on nie kocha, a że dziewictwo poszło się ...

popisałaś się podszywem nie ma co.. teraz widać jakie osoby się pchają na kutasa przy pierwszej randce :classic_cool: ta mniej inteligenta część społeczeństwa 🖐️ i przyjdzie taka po radę na forum i nie wie nawet kto jej odpisze , a tu jakiś społeczne dno

sorry , ze pisze tak wulgarnie ale jestem tak sfrustrowana i zdesperowana bo od dawna nie mialam chuuja w duupie:Onikt mnie nie chce:Ojestem brzydka i mam nadwage , a w szkole przezywali mnie "maciora" :(

no z tym rykiem,że nie kocha to bym nie galopowała tak.. ciekawe jak się okaże ,że dla swojego kochasia byłaś zapchajdziurą czy to tak przełkniesz i nie uronisz łezki ?

czasami tez wchodze na czat i udaje dlugonogą blondynke:classic_cool:

zdziwiłabyś się.. chyba dlatego,że jestem bardzo atrakcyjna nie leci mi po nogach jak facet tylko na mnie spojrzy , bo znam swoją wartość i takich kutasków mogę mieć na pęczki :D ale tobie się dziwię , miałaś okazję więc brałaś .. nie często pewnie się trafia ;)

no nic spadam, bo nie mam ochotę z jakąś kurewką dyskutować 🖐️ a ty chcesz to się ich słuchaj tylko pamiętaj , nie wiesz kto jest po drugiej stronie i udziela ci tych zajebistych rad :D o seksie na 1 randce mogło pisać takie kurwisko ,że byś nanią nie splunęła 🖐️