Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam mmmm

Sex na 3 randce?

Polecane posty

Gość do dziś na pomarańczowo
zapomniałaś jeszcze wyhaczyć "nanią" :classic_cool:

widać nie trzeba być zbyt yntelygentym żeby się dostać na lek dent ;) tylko ja nie mam zajebistej stopki w której mogę się pochwalić ;(

Gość taka tam mmmm
Nie wiem jak bym się czuła będąc zapchajdziurą ale napewno bym nie płakała bo jak sie człowiek na coś decyduje to powinien liczyć się z konsekwencjami

Gość nie łatwa
nie łatwa a szybka dziewczyna :) haha róznie moznaby mnie interpretować, wydaje mi się że zależy to od charakterów osób które sie spotykaja, od tego czy zaczyna sie jakieś uczucie, od wieku partnerów, jest wiele czynników fakt ze zazwyczaj mowi się latwa dziewczyna ale nie te czasy że czas po jakim szło się do łóżka świadczy o charakterze, kiedys poprostu robiono to po cichu a teraz jest to raczej normalne,niech nikt nie wciska kitu że było inaczej, tak było jest i będzie, sex to sex i tyle ja poszłam z facetem po pierwszym spotkaniu, byl urodzinowy gril,troche alkoholu no i mielismy spac razem więc tak wyszło, bylismy para 3 lata,więc nie to zdecydowalo o byciu razem teraz mam partnera od roku i to duzo mlodszego, zostal u mnie na noc na 3 spotkaniu i tak jest do dziś :) może miałam większe szczęście niz inne ale nadal twierdze że jest to kwestia własnego wyboru a nie jakis smiesznych zasad

tak tak, gorzej gdybyś się zakochała nie ? 🖐️ chyba ,że kobiety po 25 r.ż. nagle przechodzą przemianę w góry lodowe :classic_cool:

tak sobie tłumaczcie 🖐️ wiadomo ,że nie od dziś tak jest, prostytutki też nie urodziły się wczoraj.. nara 🖐️

a tak nawiasem to skoro jesteś taka dorosła i odpowiedzialna to nie możesz sama podjąć decyzji tylko biegiem z pytaniem na forum ? haha dobre

Gość taka tam mmmm
pytam na forum z ciekawości a przecież i tak zrobie to co będę chciała:)

forum to nie mój rugi dom więc mi nie zależy czy piszę ładnie i składnie :O 🖐️ idź się lepiej poucz trochę, bo wylecisz z tego jakże prestiżowego kierunku :O

Gość nie z przymiotnikami
pisze się łącznie

niedojdo ? chciałabyś kończyć V rok :classic_cool: ale pewnie za pierwszym podejściem się dostałaś więc ciągniesz dopiero pierwszy.. zresztą nie trzeba być alfą i omegą, nie wiem czym się tak podniecasz niezdrowo

nie mam czarnego , wchodzę tu czasem popisać na pomarańczowo, zawsze te śmieszne temaciki poprawiają mi humor ;)

pierwszy raz mam z nią do czynienia,ale ona zapewne myśli ,że znam jej całą historię

no co chcesz.. w końcu to 20 letnia bezpruderyjna suka :classic_cool: haha jak ja lubię takie dzieciaczki..

Jesli myslisz , ze dam sie sprowokowac to sie mylisz pojeebie:classic_cool: zal Ci duupe sciska , ze mozesz co najwyzej pomarzyc o dostaniu sie na medycyne .DZIENNIE !!! nie za czesne 10 tys :classic_cool: tymczasem idę :classic_cool: Mam wazniejsze sprawy na głowie niz uzeranie sie z kafeteryjnymi dzwiiwkami:P :classic_cool:

haha gdzie można studiować medycynę za 10 tysięcy ? :D

może ty całe LO musiałaś spędzić z nosem w książkach , ale to tylko świadczy o tym żeś mało zdolna :D

najważniejsza jest chemia, ale zawsze lepiej sie powstrzymać i poczekać aż napięcie urośnie i juz będziesz gotowa na 100% , bez wątpliwości, albo spontanicznie ulegniesz chwili, przecież żyje się tylko raz

Gość taka tam mmmm
z tego co mi wiadomo to 7tyś kosztuje semestr na medycenie

przytocz jakieś ciekawe wypowiedzi, pośmieję się jeszcze :D

Gość taka tam mmmm
oj dobra, dajcie już spokój, temat jest o czymś innym

Gość dobrze napisała 10 tys kosztuj
Swoją drogą szkoda mi dziewczyny, wielu tutaj zazdrośnikow, podłych ludzi...rzeczywiscie zeby dostac sie na medycyne trzeba miec doskonale zdana mature , rozszerzona biologia chemia fizyka najlepiej tez matematyka ...conajmniej na 89-90% aby na sto % dostać się na uczelnie.poza tym niektorzy mogliby sie uczyc cala szkole srednia , nie wynurzac nosa z domu a i tak tam sie nie dostaną... do dzis na pomaranczowo studiujesz?!jesli tak,prosze napisz co:)

u mnie na umedzie była zawsze podawana kwota roczna i to było chyba w granicach 30tys zł :classic_cool: myślę ,że mysia mówiła o kwocie rocznej tylko ma znikome pojęcie,bo ze swoją maturką albo jej brakiem nawet nie startowała :classic_cool:

10 tyś możesz sobie w tyłek wsadzić, chyba,że tak jak ktoś tutaj napisał za semestr

najlepiej też z matematyką ? haha z tego co mi wiadomo teraz niektóre uczelnie przyjmują matmę zamiast fizyki więc albo jedno albo drugie... widzę ,że wszyscy tutaj są w temacie :D