Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniamnia

Pomocy- randka!!!!!

Polecane posty

Gość Mniamnia

Witajcie kochane dziewczyny! Mam do Was wszystkich gorącą prośbę. Otóż mniej więcej dwa miesiące temu rozstałam się z moim facetem. Cały czas mamy kontakt ze sobą, a w Świeta mamy się spotkać.Otóż ja nadal go bardzo kocham i chcę, abyśmy znowu mogli być razem. Chcę go olśnić. niestety ostatnio okropnie się zapuściłam i wyglądam wręcz tragicznie. Proszę dajcie jakieś pomysły, jak mogę wypięknieć zaledwie w 5 dni. tak, żeby go az zatkało. Proszę, nie wrzucajcie mi, ale mi naprawdę bardzo na nim zalezy. Pomóżcie

Gość heellenka
A co to znaczy, że się zapuściłaś? I wyglądasz tragicznie?

Gość Mniamnia
tzn., że wyskoczyły mi syfy na twarzy cipce

Gość heellenka
ubierz se spodenki krótkie, koszulkę podwijaną z gołym brzuchwm, w w pempku złoty kolczyk. Od razu Cię zaciągnie do łóżka i będzie Twój do zasranej śmierci, buaahhha.

Gość Mniamnia
Dzięki za super odpowiedzi...

Gość matko jedyna!
Po pierwsze: przestań liczyć, że wróci- nic na siłe i mówię to z autopsji. Po drugie: fryzjer: nic tak nie dodaje urody jak dobra fryzura, czyste, dobrze ułożone włosy. Po trzecie: delikatny makijaż, pamiętając, że jak akcentujesz usta to oczy delikatniej i na odwrót. Po czwarte: bez wyzywających ubrań, ale kobieco, odsłaniając dekolt lub nogi. A po ostatnie: tylko nie próbuj mu pokazać, że Ci bardzo zależy, że nie możesz żyć bez niego... faceci tego nie lubią. Mam męża, kocham go, ale wiedzę, że kiedy czasami trzymam go na dystans nie pokazująć jak go kocham to sam się łasi. Powodzenia.

Gość matko jedyna!
Koniecznie zrób "loda", faceci uwielbiają to, nawet po 50-tce, więc jak widzisz, możesz go mieć dodyć długo.

Gość Mniamnia
Przed chwilą zrobiłam mu loda, ale ten lód taki ciepły i do śmietany podobny i wcale nie nie smakował, fuuuuj

Gość si.
Jak sie zapuscilas to basics: 1. wlosy-odzywki i maseczki z jajek piwa awokado czego tam chcesz-co drugi dzien, czyli 2-3 razem ;) -dobry fryzjer przed tego samego dnia co spotkanie ;) 2. twarz- picie drozdzy, zielonej herbaty, herbatki z bratka -czyszcznie najlepiej spirytusem z wieczora a rano z toniku ;) -normalna pielegnacja, kremy, UV/AB, peelingi- wiadomo 3. spacery odprezajace kazdego dnia, troche pobiegac-wyzwala serotoniny co dodaje tego blasku w oku ;) 4. przygotuj najlepiej juz jakies zajebiste ciuchy, np ze 2-3 warianty. dopracowane. i codziennie przez te 5 dni sobie obserwuj czy aby na pewno takie wrazenie chcesz na nim zrobic ;) 5. zdrowa dieta, chocby te 5 dni zrobi ogromna roznic w samopoczuciu i wygladzie ogolnym-gwarant. 6. paznokcie, piety, pachy, depilacja Wielkich cudow nie bedzie ale jestem pewna ze wystarczy zeby padl z wrazenie... skoro sie zaniedbalas ;)

Gość si.
oj, co za debilka ze mnie, zapomniałam o oralu/lodzie 3 x dziennie👄