Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżę dla wass

powróżę kilku osobom tarot

Polecane posty

Gość i ja i ja
ania 10.06.85 co mnie czeka w najbliższej przyszłosci??

Gość napisałam do Ciebie na gg
06.09.1982, ciemny blond

Gość a tutaj tez sie wrozy!a co?!
jak widac,,wrozka,,nie odpowiada na wasze pytania...hehe!

Gość paj hi wo
ja też poproszę:) 30.03.1990 czy skończę studia i czy on zwróci na mnie uwagę?

Gość ale to juz bylo i nie wroci
Alicja 8.12.87 czy w najbliszym czasie widzisz jakis zwiazek u mnie?

Gość wróżę dla wass
biedronka_bez_ogonka_ słuchaj, wiem ,że pytałaś o pracę, ale wyraźnie widać u ciebie zawirowania w związku,nie jesteś do końca szczęśliwa choć bardzo kochasz swojego partnera, widzę, też duże potrzeby seksualne/niespełnienie w tej dziedzinie, oraz twoją ogólną niechęc do facetów jeśli możesz to odpisz czy karty nie kłamią, bo to bardzo wyraxnie widać

i jak tam?wrozy ta,,wrozka ,,czy was zrobila w balona?hahaha!

Gość no więc moja droga
WILEMKO a co sądzisz o portalu KOSMICA? i Panu Macieju

Gość wróżę dla wass
a mozna tu boja w pracy siedze proszę o cierpliwość zaraz rozłożę dla ciebie karty

ej Ty chyba żartujesz?? żartujesz prawda?? to co napisałaś to słowo w słowo wszystko prawda..chyba, że ktoś robi sobie jaja i czytał moje wypowiedzi poprzednie... pewnie ktoś czytał i zapamiętał mój temat wczorajszy..

Gość napisałam do Ciebie na gg
o mnie zapomniałaś :(

Gość no więc moja droga
wróżko ja byłam jako druga, proszę o odpowiedź

Gość wróżę dla wass
biedronka_bez_ogonka_ ja już pisałąm że jeśli ktoś będzie mnie obrażał odejdę, nie przesiaduje na kafe, nawet jakbym czytała twoje czy kogo innego wypowiedzi nie pamiętałabym nie skojarzyła ciebie itp...to absurd, ale cieszę się ,że karty nie kłamią i faktycznie potwierdza to mój dar dziewczyny nie mam zadużo czasu, podałam swój nr gg, nie mam pijęcia dlaczego wiadomości nie dochodzą?

Gość ta wrozka maja rudakowska
codziennie siedzi na kafeteri i jak ktos zaklada topik "czy mozna polecic jakas wrozke2 to zaraz jest maja rudakowska na gezecie tez siedzi wiec ona tu o tobie duzo wie z topika wczorajszego

Gość fsdgdrhgftrhfthftr
karolina 29.01.1985 kiedy bede miała dziecko i jaka płeć

Gość ta wrozka maja rudakowska
jak chcesz to skorzystaj , mi tam nic do tego ... ale ta kobieta wszedzie siedzi gazeta wrozbiarstwo , forumezo , tu na kafeteri zaraz pada jej nazwisko badz ksywka dla mnie jest wiarygodna taka osoba ktora na sile szuka zarobienia pienidzy oczywiscie wrozba to usluga zaplacic wypada prawda ,bo zadarmo nikt na m nic nie da ale zeby na sile szukac oglaszac sie proponowac sie :O nie

Gość wróżę dla wass
odchodzę bo zawsze znajdzie sie ktoś mądrzejszy, jak karty mówią prawdę to wy już uzasadniacie, że jestem oszustką że zapamiętałam jakiś temat, autora itp...smutne tak szwystkich szufladkować

Gość fsdgdrhgftrhfthftr
wróżko ale odpisz mi jeszcze proszę mój post jest wyżej 2 linijki zawsze i wszędzie sa wredni ludzie

Gość no więc moja droga
wróżko skup się na innych wróżbach, nie zwracaj na nie uwagi, ja wierze w Twoje wrózby i chciałabym uzyskać odpowiedź, czemu mam byc pokrzywdzona ,,, bo inne tak piszą?

no to ci dopiero madrala!patrzcie go/ja!a co w tym zlego?kradne?zabijam?miliony ludzi na swiecie defrauduje miliardy zlotych a ja zarabiam moze 30 zlotych raz na pol roku!tez mi wielkie przestepstwo!takie pisaniejak twoje to zwykle chamstwo!a na gazeta.pl mam poczte.na forum wrozbiarstwo wchodze glownie poczytac!a zreszta nic ci do tego!zegnam!

Gość wróżę dla wass
dziewczyny ostatni raz wam mówię, że nie mam nawet czasu aby wróżyc, raz jeszcze podaję swoje gg 35337276 pa i przepraszam,że nie odpisałam teraz

Gość wróżę dla wass
jeszcze jedno, wiadomości na gg nie pycodziły bo podałam błędny nr gg przepraszam piszcie na ten 35337276

no więc moja droga WILEMKO a co sądzisz o portalu KOSMICA? i Panu Macieju o tym panu wole sie nie wypowiadac.cala kosmika jest jedna wielka beznadzieja.za glosno,za szybko,i bez sensu...w ezotv jest spokojniej i jakos tak bardziej domowo...

Gość ezofan
Zapomniałaś wróżko dopisać,że nie tylko czytasz gazetę forum ale obrażasz inne wróżki którym nie dorastasz do pięt.Tak nie zachowuje się ktoś kto jest prawdziwym ezoterykiem i powinnaś wiedzieć dlaczego!!!