Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeemmmmmillsaaddddddd

Operacja penisa u profesora Predzynskiego?

Polecane posty

Gość tez nie kapuje kupna
no ale po co to operowac ? Rozumiem stulejke, juz nawet to wydluzanie penisa ... ale usuwanie krzywizny ? Po co?

Bo się wstydzę i nawet nie wiem czy mój penis jest wstanie wejść w cipkę a masturbacja przez całe życie mi się nie podoba taka myśl :(

poza tym to skrzywienie na pewno utrudnia erekcję i oddawanie moczu, więc trzeba szukać wyjścia.

Gość kingkong ...
Z prespektywy faceta wydaje mi sie ze przesadzasz! Ale niech sie kobiety wypowiedza!

fakt faktem w niektorych pozycjach partnerki odlatuja i sa mega zadowolone bo ta lekka krzywizna daje im satysfakcje iz czuja go w innych okolicach.... jednak jest sporo fajnzch poyzcji ktore sprawiaja problem a wrecz sa niemozliwe.... wiec nie wiem... dlugosc i szerokosc jest spoko -na zdjeciu tego nie ocenicie- jednak wiekszoc partnerek mowila mi ze jest duzy tzlko zawsze ciekawil je ten ksztalt....

Gość antonnyyyyyyyyyf
A to niby w jakich pozycjach taki kształt penisa się nie sprawdza,lub je uniemożliwia?

sa niestety takie pozycje.... ale rowniez ma znaczenie to iz w wiekszosci pozycji partnerce taki ksztalt nie sprawia przyjemnosci.... jedznie od tylu i od tylu leyac na boku daje satzsfakcje wszelkie pozycje od przodu to jak rabanina bez czucia