Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakajakaja

waga stanęła..jak przyspieszyć odchudzanie?

Polecane posty

Gość kajakajakaja

mam 160 cm wzrostu, moja waga początkowa to 60kg. Od 2 tygodni się odchudzam i schudłam 3 kg. Nie uprawiałam sportu. Teraz waga stanęła..Ani drgnie a mi zostało jeszcze 7 kg do zrzucenia..zaczęłam biegać 2 dni temu, czy moge zrobić coś jeszcze żeby waga ruszył? macie jakieś sposoby?

Gość kajakajakaja
up

Gość a masz na imie
monika ?

Gość zawsze coś
jak zrzucić wagę ? odpowiedź jest szalenie prosta należy wjechać windą na ostatnie piętro wieżowca, wejść na dach i zrzucić wagę

Gość gość
Po prostu zmienić styl życia. Przy odchudzaniu bardzo pomaga również wprowadzenie foreverslim - kilogramy przy tych samych czynnościach lecą znacznie szybciej. Czy łatwo jest schudnąć? Oczywiście że nie, ale przecież można sobie w tym wszystkim doskonale pomóc.

Gość gość
dieta ewy Dąbrowskiej wykłady na yutube

Gość gość
wszystko spokojnie, zaczęłaś biegać - to dobrze, na razie wystarczy, nie możesz się od razu katować ćwiczeniami bo waga nie spadnie. Nie ćwicz też codziennie najlepiej 3-4 razy w tygodniu. I zmieniaj co jakis czas ćwiczenia bo ciało się przyzwyczaja' a tak poza tym to chyba za szybko być chciała schudnąć i najlepiej bez ćwiczeń.. normalne tempo chudnięcia to 1-2 kg na tydzień