Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icona vera

Bul gdy wchodze na kafe

Polecane posty

Gość :D:D:D:D:D
i tak właśnie kończą się dyskusje, w których vera sobie nie radzi:D jak poczuje, ze jednak nie jest w stanie uzyc normalnego argumentu, to jest obrzucanie jakimis z dupy wyssanymi schorzeniami, nie wiem, ani to smieszne ani zabawne, sensu nie widac za bardzo no ale coz, nie kazdy umie przegrywac... potem jest jeszcze cos o tym ze nie chce mi sie czytac, bo za duzo tekstu, bo z dupy wziete przemyslenia albo jakis inny banalny powod z półki "dzieci klas 1-3"... no ale jednak przemyslenia... wystarczy juz nawet nie przeczytac ten watek, ale dowolny z twoim gestym udzialem, zeby zobaczyc, ze polemika po twojej stronie jest tak przerazajaco prymitywna, ze podziw graniczacy ze stanem lekowym. no i oczywiscie skoro rzucanie autorami zostalo oczernione, to moze cos po lacinie? :D uuu nie dosc ze oczytana, to jeszcze poliglotka:D wizerunek kolejne +10 jeszcze 237 i będzie level 0 ;) tak trzymaj! ech vera, bez tego internetu bylabys nikim, i nikt by o tym nie wiedzial ;) a tak to przynajmniej szerzysz swiadomosc po swiecie;)

Gość oksymoronizm
Dogmat.

Gość do numero duo
Dogmat jest szczególną odmianą teorii. W związku z tym Twoje założenie, że jedynie słuszna teoria jest oksymoronem, mija się z prawda. To po pierwsze. Po drugi - dokonując rozbioru logicznego zdania, możemy uznać, że słowo "jedynie" tworzy związek frazeologiczny ze słowem "słuszny" a wtedy nabierają innego znaczeni. Czyli - nie sugerują, że teoria jest jedyna ale słuszna. Reasumując - proszę nie wciskać ciemnoty Oksymoronizmowi.. :)

Dogmat jest JEDNĄ Z odmian teorii. Zaraz zaczniesz mi dowodzić, że prostokąty mają równe boki. Bo kwadrat ma.

Gość do numero duo
Źle trafiłeś bo prostokąt to akurat szczególna odmiana figury kwadratowej, w której nie wszystkie boki są równe. Analogia nie ma tu zastosowania.

Raczej odwrotnie. To kwadrat jest szczególną odmianą prostokąta. Widzę, że logika u Ciebie kuleje.

Wyrażenie „jedną z" oznacza, że są również i inne, co z kolei oznacza, że nie jest jedyne. Proste?

Gość do numero duo
Nie kwadrat jest odmianą prostokąta a prostokąt jedną z odmian figur kwadratowych foremnych. Tego uczą już w szkole podstawowej. Wykazujesz się wyjątkową ignorancja w tej materii.

Gość do numero duo
Oczywiście "jedną z" ale nie "jedną z teorii". trzy wyrazy łączne tworzą pewną całość. "Z" bez uzupełnienia w tym wypadku jest bez znaczenia. Zastanów się nad tym przez chwilę a sądzę, że zrozumiesz doskonale, że racja leży po mojej stronie.

Chodziło mi o kwadrat. Nigdzie nie wspominałem o żadnych figurach kwadratowych. Może mi w ogóle przytoczyć definicję „figury kwadratowej"? Jakiś link, albo co? I Teorii jest wiele, dlatego żadnej z nich nie można uznać za jedyną słuszną. Udowodniona teoria przestaje być teorią.

Gość ghyhyhyhyhy
a co to ma być religia? że mam ci wierzyc bez dowodów? :D na którekolwiek z zaproponowanych przez ciebie twierdzeń... albo że jest cool albo że jest sexy... chociaż bycie sexy nie wyklucza bycia debilem, a raczej idzie w parze... ale chętnie się przekonam ;) bo nie wierze w żadne z dwojga;)

Gość ghyhyhyhyhy
rozumiem że znasz ją spoza kafe? tomoże się podziel jakimis spostrzezeniami?

potwierdzam -- bo miałem ją wczoraj--- jest seksi na pewno. oprócz tego jest zabawna-- zawsze mnie rozśmiesza, zwłaszcza jak przeklina. Dba o czystość naszego języka ojczystego-- a to się chwali

Gość ghyhyhyhyhy
aaaaa no nie, no to w takim wypadku wycofuje sie z oszczerstw :D chyba kurwa zartujesz? chociaz mnie tez nie raz rozsmiesza, raczej nie z tych samych powodow co ciebie, to mam zmienic zdanie na jej temat po tym twoim poscie? niezbyt przekonywujacy;) dba o czystosc jezyka? szczegolnie jak przeklina :D a to dbanie to niech se w dupe wsadzi, trzeba bylo zostac nauczcielka i walczyc z problemem u podstaw a nie na forach internetowych sie wpierdalac bez sensu o byle literowke, sama tez je popelnia wiec za takie dbanie o czystosc jezyka to jezyk polski serdecznie dziekuje ;) gdyby bylo cokolwiek z czym mozna nawiazac polemike bylbym sklonny do przemyslenia, ale jak narzie wszystko brutalnie wpada na niekorzysc very... debili na kafe nie brakuje i to fakt, ale zeby sie z tym obnosic i szafowac? tylko vera ma ta pewnosc siebie:) no i ci pretendenci do tytulu jak alicja czy ty...

A mi jest przykro, że nie potrafisz odróżnić prawdziwego poprawiania błędów od celowego czepnięcia się literówki. :)

Gość ghyhyhyhyhy
no to obu jest nam przykro przez verę:) jesteś dobrym przydupasem... vera na pewno jest z ciebie dumna;) czyli nawet powiedzmy dla samej polemiki, że JEDEN zarzut można postawić pod znak zapytania... i co? teraz vera jest już zajebistą osobą? :D jakieś inne komentarze? :D bo obawiam się, że to nie zmienia faktu, że też popełnia błędy ortograficzne ;) czy nie chce ci sie pisać? b bycie nygusem jakby to powiedzieć... nigdy niczego nie dokonało ;) Master XXXX: Janusz? to jest pewnie jakiś wiejski autorytet? Sołtys popiera verę? Niech vera startuje w wyborach ;) a co tam, jeśli mierzyć debilizm poparciem społeczeństwa, to vera ma dużo większe szanse niż lepper :D

Gość ghyhyhyhyhy
ooooooo przepraszam! :D pojawia się kolejny argument (spośród setek) dlaczego Śląsk nie powinien być autorytarny względem Polski:D nie żebyś mógł się wypowiadać w imieniu Śląska :D no jak na razie jest spoko, podejmujecie chociaż próby obrony very... mając informację z "drugiej ręki" aż ciekawe co vera by zawojowała będąc sobą, gdyby potrafiła podjąć dyskusję inną niż wyzywanie od schorzeń organów płciowych... wow :)

Przyznaj się po prostu-- że chcesz ją mieć. Fascynujesz się-- od dawna Verą-- tylko jesteś "cienki bolek", by taka rasowa kobieta zwróciła na Ciebie uwagę. Ten topik to jest nic innego -- jak rozpaczliwe wołanie: Vero icono-- zwróć na mnie uwagę! Zaprzyjaźnijmy się.

Gość ja pierrdole
ghyhyhyhyhy musisz być bardzo smutnym i zdesperowanym człowiekiem skoro siedzisz tu cały czas, i tylko czekasz żeby coś głupiego napisać na kogoś kogo nie znasz,a Ty siedzisz i plujesz jadem. Pewnie jesteś katolikiem i w wielkim tygodniu będziesz bić się w pierś co? pobiegniesz do spowiedzi jak przystało na katolika.Może nie?

Z tym cytowanym tematem to trochę przyjebałeś. Bo „dębik" to taki kwiat i też mnie zdziwiło, że ktoś porównuje Verę do kwiatka. Myślałem, że to jakiś regionalizm albo co. Też miałem ochotę zapytać się co to znaczy „nie rozmawiać z dębikami".