Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icona vera

Bul gdy wchodze na kafe

Polecane posty

Gość :D:D:D:D:D
dobry temat :D

"przeczytajcie pobierznie wątek". :D - ecce moje fany :D Myślicie, ze mnie to ośmiesza? Sprawia, że czuję sie głupio? Jest mi smutno albo źle? :):):) Posiedzę dopóki mi włosy nie wyschną. :classic_cool: Dajecie leszcze !! :D

nie chcę przechodzić na drugą stronę ;) być fanem very to musi być straszne ;D a propos ciekawe jaka jest historia tych jej wszystkich adwokatów, od "ja pierdole" - jakiegoś pomarańczowego przydupasa, po "Alicje w krainie czarów" - nadwornego obrońcy very... czy są to konta potworzone przez vere żeby było raźniej samej ze sobą, czy naprawdę ktoś trawi ten jej sposób bycia ;)

Gość zemsta za bóśki
:)

:D:D:D:D:D - musisz miec bardzo smutne życie skoro obchodzą cie tak nic nieznaczące sparwy. :):):) Kolejny dzień mija a ty za mną łazisz. Ja rozumiem, ze ejstes sfrustrowany, mama cie nie kocha ale hola... Zaraz przytoczę wypowiedź kogoś, kto sie za mną ujął. :)

"siedze tu tyle lat i musze przyznac ze takim osobom jak vera icona, carrie b. jennifer, czy calkiem wczesniej trawnik trzeba bardzo goraco podziekowac... dzieki nim takie osoby jak autorka tematu maja co robic w swoim smetnym smutnym zyciu, gdzie wylac frustracje z przegrnego zycia. oczywiscie tego nie trzeba powtarzac bo osoby jak vera icona itp wiedza o tym ze staja sie sensem zycia tych przegrancow " true story :) 🖐️

Gość ghyhyhyhy
w dupie mamy co tam się dzieje w tej twojej mokrej bani, bo myślenie to raczej nie jest. to jest wątek na temat twojego debilizmu, wiec jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to sie nie wpierdalaj co chwile z jakimis sucharami... jak masz to w dupie to po chuj nam o tym mowisz? moglabys po prostu to ignorowac i nie wchodzic, kazdy by widzial, ale nie, bo jakze by przepuscic okazje zeby wpierdolic cos nie na temat :D ale w koncu to TY, wszystko co mowisz ma znaczenie, no i jak moze byc głupie cos z nazwiskiem takim jak fredro w tresci? :D

Gość laczymy sie w bulu
i nadzieji :D

Ojej, tak cie to boli, dziecko? :D Nie musisz mnie czytać. :) Własnie na złosć takim "wrażliwym inaczej" zamierzam wciskac swoje trzy grosze gdzie popadnie. :) Poza tym - wkurrwiam ludzi, bo myślę, ze to śmieszne. :)

Gość ja Ciebie kcem Alutka
Cześć. :)

Szarpanie korala to bardzo emocjonujące zajęcie. :D

dobre dobre:D ładnie to tak sie wyrazac o swoich przydupasach? ze ich historia jest nieznaczaca? bierz male rzeczy i czyn je wielkimi jak to mowia ;D juz ty sie moim zyciem nie przejmuj, raczej zajmij sie swoim ;) to ty przyszlas na ten watek, wiec kto za kim lazi to raczej cos ci sie pokielbaskowalo ;) niezle... dzieki za przytoczenie wypowiedzi jakiegos twojego fana (z tego wlasnie tematu glupia babo :D), teraz moge powiedzieć, ze czytalem o jedna popierajaca cie wypowiedz wiecej :D:D:D:D:D:D jak raz czy dwa tu wjechalas bez sensu to bylo po prostu nie na temat, teraz juz osiagnelas taka liczbę, że jestes ze spokojem w temacie twojego idiotyzmu z tymi swoimi trzema groszami, zapraszam do prezentacji siebie, zeby wszyscy mogli podziwiac ten "YNTELEKT" ;D

Szarpanie korala jest bardziej kobiece. Ja takie wolę od palcówki. :D

Skąd w narodzie taki pęd do wygłaszania jedynie słusznych i prawdziwych teorii?

Gość antyintelektualistka
O co ten krzyk?

AHTUNK AHTUNK !! Mame tu trustrato-desperata und prawika ze spodziectwem prąciowo-mosznowym !! :classic_cool: Straszliwa grafomania, nawet nie chce mi sie czytać tych z duupy wziętych przemysleń na poziomie paramecium caudatum. :)🖐️ Dziewczynki :) 👄 jak wrocę, to będę. :D

Zdradzę Cię z Alą.

Gość oksymoronizm
Chodzi o słuszny i teoria czy jedyny i słuszny, czy może jeszcze o coś innego? Poproszę o wyjaśnienie ponieważ nie chce umierać w nieświadomości.

Gość Perwersjo przyłaczysz się
do czochrania korala? :D