Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icona vera

Bul gdy wchodze na kafe

Polecane posty

Gość icona vera

Przede wszystkim piszę się ból!!!! Dziś za mało było ludzi co robią błędy, a ja już kurwa wytrzymać nie mogę jak komuś nie zwruce uwagi, że źle pisze!!!! zwruce :( :O W każdym razie czuję ból, bo jestem projektem, który ma na celu stworzenie jak największej ilości osób, które mnie nienawidzą na tym forum. Jak dotąd moim głównym narzędziem było poprawianie innych nie mając nic wiecej do dodania w temacie, albo po prostu no zachowanie idiotki, ale obawaim się, że kafe zaczyna się na mnie uodparniać... W marcu na przykład odnotowałam tylko 12 postów założonych żeby mnie zbluzgać... to już nie wystarczy!!! Jak czytam bluzgi o sobie to szarpię sobie korala, ale ostatnio jest ich tak mało, że nie jestem w stanie dojść?! Czy naprawdę wszyscy oprócz mnie są takimi debilami, że nawet nie podejmą polemiki z moim trollingiem? Co jeszcze mogę zrobić?

Gość żelbet
hmm... w sumie faktycznie, nie za wiele vera na tym forum dokonała oprócz stworzenia sobie kółka haterów, którzy nie mają co robić w życiu tylko ją wiecznie bluzgają... w sumie miałoby to jakiś sens co pisze ten hater wyżej...

Gość brunetka wieczorową porą......
nie jest zła ,nawet zabawna bywa :) lubię ją tylko troszkę przesadza z wulgaryzmami :) :-p

Gość Ja pierrdole
Vera nie zbiera na tzytzki :O dobre ma :classic_cool:

Gość gimbus z rosji
ale dobre ma bo jest projektem? czy dobre ma, w realu? a jest facetem czy kobietą w realu? czy ktoś wogóle widział osobę przyczepioną do rąk, które piszą te posty pod nickiem vera icona? Mnie ona jednak przez większość czasu drażni... no i fakt, napierdala z uporem maniaka o tej ortografii, a sama strzela byki raz po raz...

Gość ja pitole co wam jest?
zejdzcie kurwa z very szmaty osrane... gdyby kazdy na tym forum mial taki poziom jak ona to by bylo przynajmniej forum na poziomie a nie rynsztok z gwonami aspirujacymi na cos wiecej.

Gość Ja pierrdole
No właśnie osrańcy jebane :(

Gość pfffffff
wypluj te slowa bluznierco! vera to telewizor. napierdala non stop głupoty, ale z nia nie pogadasz... wszystko wie najlepiej a grubosc czepka skutecznie blokuje wszystko z zewnatrz.

:O 🖐️ Widzę, że źródełko frustracji tętni pełnią życia. :) No to nie przeszkadzam, popiskujcie sobie dalej. 🖐️

Gość ghyhyhyhy
cała vera. wpada wjebać kilka słów bez sensu, nie do tematu i tyle ;) bo tak ;D

Gość Ja pierrdole
ghyhyhyhy a co tu pisać? i skąd wiesz jaka jest cała Vera?.Wszyscy jesteście zyebani i dobrze wam tak :D :classic_cool:

Gość Ja pierrdole
Przepraszam nie wszyscy :( (ale wszyscy którzy są) :D

Gość laczymy sie w bulu
:D :D :D

Gość ghyhyhyhy
i co tu pisac? jak nie ma co pisac to lepiej nie pisac niz dopierdolic bez sensu i nie na temat. jak to skad wiem jaka jest cala vera?? z kafe? vera regularnie sie tu udziela. Na tej podstawie mam taki jej obraz ze jest zalosna idiotka, z bardzo nadetym poczuciem wlasnej wartosci i wymyslonym monopolem na racje i prawde. jak jest tak naprawde inna to bardzo dobrze to maskuje ;D winszuję zdolnosci;)

Gość Ja pierrdole
Ahaaaahhaaaaaa z kafe wiesz :D to gówno wiesz. W ogóle nic nie wiecie o kimś, a kłapiecie pyskami jak wściekłe psy które toczą pianę :O .Nie macie dystansu i można Wam wmówić wszystko np (jem kupę) a Wy to łykacie jak młode pelikany .Taka jest prawda To mówiłam ja Ala :classic_cool: a teraz idę wytrzepać dywan :D

Aha :D 🖐️ Ja natomiast winszuję bujnej wyobraźni. :D 🖐️ Sparafrazowałabym hrabiego Fredrę, ale szkoda Fredry na forum o kupie i frustracji niekochanych gimnazjalistów. :) Do wieczora...:classic_cool:

Gość mikoko
"szarpię sobie korala" :D🖐️

Gość ghyhyhyhy
ja pierdole: gówno wiem, bo na kafe vera jest gównem ;D jak jestes debilem to i czytac ze zrozumieniem nie umiesz;) Sam nie masz dystansu. wszystko ci idzie wmowic (np. uwazam ze vera to debil), a ty to lykasz jak mlody pelikan. nic nie wiesz o mnie a klapiesz pyskiem jak pies ktory toczy piane:) taka jest prawda kazdy tak ma, ze kreuje swoje zdanie na podstawie tego co widzi debilny hipokryto, wiec wez sie kurwa zastanow czasem nad soba i wypierdalaj poplakac w poduche ;) vera jak zwykle musiala dopierdolic cos o swojej wyzszosci wiec wjebala cos o parafrazowaniu + znane nazwisko, zeby zawialo intelektem, oczywiscie parafrazowania nie bylo bo to trudny zabieg :D ale lansik jest, +10 do wizerunku na kafe

Gość taka sytuacja nazywa si
"Sparafrazowałabym hrabiego Fredrę, ale szkoda Fredry na forum o kupie i frustracji niekochanych gimnazjalistów. " chyba malo fredry znasz pozwole sobie przytoczyc... Aleksander Fredro, "O pierdzeniu" Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wypierdują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi, Dupę ściska bo się boi, Chciałby sobie puścić bąka, Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. no jak dla mnie to pasuje idealnie na forum o kupie 🖐️

Gość ghyhyhyhy
no oczywiscie, ze nie wie, bo vera nie zna tworczosci ludzi ktorych nazwiska przytacza, tylko chce zabrzmiec na osobe oswiecona:D jak ktos nie umie sam nic madrego powiedziec to musi caly czas zapozyczac cudze slowa.

Gość laczymy sie w bulu
:D :D

Gość i nadzeji
:D

Gość ganges 2
było już o 13:44, chociaż przeczytajcie pobierznie watek zamiast pisac to samo co juz ktos napisal...

Gość jeszcze dwa posty
i przejdziemy na drugą stronę