Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluta

Dlaczego w Polsce sklepowe zawsze maja muchy w nosie i traktuja ludzi jak powiet

Polecane posty

Gość ania ze szczecina
jakby ci rzucili 1tys na miesiac to bys sie z radosci poszal/a

no wlasnie, zachowuja sie jakby robily wielka mi przysluge sprzedajac to co maja w swoich kanciapach.I nie mozna powiedziec ze to dlatego ze malo zarabiaja,ja pracuje jako ekspedinetka na zachodzie i tyram za minimum national wage a usmiech mam na twarzy i zachowuje sie jakby kazdy moj klient byl ostatnim..a tu przyjazd do Polski i porazka..

Gość WRFERG
a zapytaj taką sukę w sklepie o rozmiar 46 to jaki uśmieszek zrobi

ale pomimo wszystko widac poprawe... wlasnie wrocilam z wakacji i o dziwo cos sie ruszylo... moze za kilka lat beda sie juz wsztskie usmiechac :)

Gość ktośka647585
Ja bardziej nie lubię tej nowej polityki sklepów która nakazuje mieć ekspedientce sztuczny uśmiech na twarzy i mówić wszystkim klientom: dzień dobry. Albo te Panie w sklepach odzieżowych i obuwniczych " czy mogę w czymś pomóc" a i tak nic nie wiedzą o swoim asortymencie albo mówią że jest tylko to co widać ;] Ja lubię wybierać sama takie pani to tylko niepotrzebne mnożenie etatów.

no nie wiem,rok temu zabralam swoich tesciow Anglikow do Polszy i mielismy przesiadke w Bialymstoku na stacji pks.Tesciowa pyta co to za piekne ciasto(sekacz),stalo na polce przed nami a ze tesciowa z metra cieta to ja jej chcialam pokazac na sekunde,jak mi ekspedientka nie zrobi AWANTURY... Boziu