Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.-----------

spotykam sie z facetem o 16 lat straszym

Polecane posty

Gość magda.-----------

onn ma dzieci i zone ja jestem na studiach chche z nim byc co zrobic zeby on tez chcial ze mna byc z tego co mi mowi to mu sie pdoobam

Gość vaskar
kolejna naiwna pinda...

Gość nie jest łatwo
następna naiwna idiotka która swiadomie pakuje sie w bagno! porabało cię? facet 16 lat starszy a ty mu sie podobasz, chyba zartujesz? dobrze wiesz o co chodzi, kolejna rodzina rozwalona przez dziwkę

Gość do dziś na pomarańczowo
gdyby napisała ,że jest 16 lat młodszy to byście inaczej śpiewały :O

Gość zakupoholiczka242424242
nie będzie chciał z tobą być, bo już z kimś jest. kryzys wieku średniego go dopadł i zaczął obracać małolaty, i tyle. podziwiam że masz o czym rozmawiać z takim starym prykiem http://gogroup.pl/zaproszenie/1842

Gość racjonalistka!!!!!!
Statystycznie tylko ok 8% żonatych facetów zostawia żonę i dzieci dla kochanek. Podejrzewam, że taką 16 lat młodszą on potraktuję jak odskocznie od rutyny, bo chcę mieć młodą laskę do seksu i tyle, on nie będzie traktował Cię poważnie niż to co budował latami: dom, dzieci, żona, wspólne wspomnienia, problemy, radości. Jesteś jak BMW, które kupuję sobie facet jak ma kryzys wieku średniego, jesteś kaprysem, rozrywką, nie zrezygnuje z rodziny i swojego życia dla Ciebie, zapomnij o tym!!!!