Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofitofitofitofi

pieczenie ciast

Polecane posty

Gość tofitofitofitofi

pewna pani zaproponowała mi żebym upiekła jej ciasta na święta , powiedziała ze zapłaci i wogóle , kłopot w tym że ja nigdy nikomu nie piekłam za pieniądze i niewiem ile powinna mi zapłacić, mam upiec 2 blachy ciasta , sernik z brzoskwiniami i jedno według mojego uznania , na produkty mi dała pieniążki . i teraz nie wiem ile pieniążków od niej wziąśc żeby było ok , .Wie ktoś ?

Gość do autorkiiiiiiiiiii
ale z mam sz problem matko jednyna az na forum trzeba mytac o takie glupoty i le ty masz lat nie masz swojego rozumu ja pier:O

Gość tofitofitofitofi
jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie tematu to sie odpie...

Gość hggjg55
Upiecz i spytaj jej ile by ci mogla zaoferować,chyba wiesz miej wiecej ile cie to wysilku kosztowalo i czasu to przelicz sobie.:)

Gość vksdmgklmer
kurcze, byl tu niedawno temat ze pani upiecz ciasta z krakowa - mowila ile bierze, a to zalezy za jakie ciasto - ale mysle ze od 20-30 zl. za blache brala.

Gość tofitofitofitofi
nie wiem nie widziała tutaj takiego tematu ;) poszukam

Sprawdź po ile są takie ciasta w cukierni, odlicz koszt produktów :) dodaj 10 zeta za to że swojskie i będziesz wiedziała ile wziąć [cześć

Gość Cichsza1
Pieczenie ciast to domena mojej babci, ja niestety nie potrafię tak dobrze tego robić. Ale znalazłam na to sposób, wynalazłam takie ciasta jak karpatka czy sernik na zimno firmy Gellwe w pudełku. Szybko się robi i smak jest bardzo dobry. Moja babcia pochwaliła mnie nawet że nauczyłam się piec. Cichhooo bo się wyda :)