Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ewkamarchewka33

rajstopy i dodatki do sukienki

Polecane posty

A w jakim stylu widzisz ca艂o艣膰? Masz tutaj ogromne pole do popisu. Mo偶esz wybra膰 pasek w groszki ma艂膮 retro torebk臋 do tego odpowiedni makija偶 i fryzura a b臋d膮 lata 50. Gdy dobierzesz do tego torebk臋 nabijan膮 膰wiekami i ostra bi偶uteri臋 b臋dziesz rockow膮 dziewczyn膮, koronka pudry i falbanki a b臋dzie s艂odko, z per艂ami i ma艂a kopert贸wk膮 elegancko itd. itd. Co ci si臋 podoba? Folkowe wzory, etno, paski, groszki, koronki, pepitka, kokardki, falbanki, barokowy przepych, zdobienia itd. Do tej sukienki pasuje mas臋 rzeczy w wielu r贸偶nych stylach. Mam pomys艂y t膮 sukienk臋 na wiele r贸偶nych sposob贸w wi臋c jak chcia艂a by艣 wygl膮da膰? Np. Ja w tej chwili mai艂abym ochot臋 barokowy przepych. Wielkie ozdobne kolczyki z kamieniami np. szmaragdami do tego du偶y wisior wisz膮cy na d艂ugim 艂a艅cuszku co艣 w stylu takiego "chrab膮szcza" lub otwieranego puzderka. Do tego ma艂膮 ale ozdobna torebka pude艂ko z bardzo ozdobnym zapi臋ciem lub materia艂em. Lu藕ny kok. Jednak z drugiej strony lubi臋 te偶 etno wi臋c ciemno zielone butelkowe rajstopy etniczny bardzo ozdobny naszyjnik i bransoletki prosta ma艂a torebka mo偶e co艣 z w臋偶owej sk贸rki w stylu safari. W wypadku tej sukienki mo偶esz tworzy膰 cuda bo jej fason i czarny kolor nie ograniczaj膮 cie w 偶aden spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewkamarchewka33
szczerze mowiac ja nie mam zadnych pomyslow. rockowo - to ja :) ale pomysl zielonych rajstop bardzo mi sie podoba. bardzo zalezaloby mi przede wszystkim na kryjacych rajstopach - czarne odpadaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bogini swojego pana
Pomys艂 nibys na zielone rajstopy jest wart rozpatrzenia. Mog臋 Ci poleci膰 z czystym sumieniem rajstopy Marilyn Microshine 100, s膮 one dosy膰 grube, co za tym idzie ca艂kowicie kryj膮ce, a do tego maj膮 cudowny ciemnozielon kolor (ja go nazywam zgni艂y zielony), niekt贸rzy butelkowy. http://www.soyelle.pl/MICROSHINE-100-rajstopy-blyszczce-kryjce-Marilyn-czarne-szare-czerwone-lilowe-niebieskie-zolte-brzowe-khaki-granatowe-p920.html 艁adnie si臋 mieni膮, ale nie tak obrzydliwie mocno, i wygl膮daj膮 super na nogach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewkamarchewka33
wi臋c jakie konkretnie dodatki do zielonych rajstop ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewkamarchewka33
prosz臋 o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppupppp
up

Udost臋pnij ten post