Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mzliwe jest

FACET RAK- jaki jest?

Polecane posty

Gość czy to mzliwe jest

miałyscie może z jakimś do czynienia?

Gość do marika10
mialam z dwoma...kazdy zajebisty:)

Gość czy to mzliwe jest
a mój jest okropnie skąpy to znaczy na siebie potrafi wydać ale potem narzeka cały tydzień, że mu pieniędzy ubyło i w ogóle, kiedyś wydawał mi się cudowny, a ostatnio mnie denerwuje tylko :(

Gość dość wyraźna
dość nieśmiały

Gość czy to mzliwe jest
nieśmiały mój nie jest, raczej zamknięty w sobie, ale mi to nie przeszkadza bo też jestem introwertyczką

Gość czy to mzliwe jest
i uwielbia przesiadywać w domu, potrafi stwierdzić: jest taka piękna pogoda, chciałbym już do domu :D

Gość aha i achhhhh
ograniczony umyslowo skąpy pies ogrodnika, nie cierpię

Gość rrrsfr
ciekawe czy jakiś okaz tu jest na forum :D może któryś z prawików?

Gość Słoń belgijski
Jak lubisz naprawdę ostry seks, ale nie przeszkadzają ci niewielkie rozmiary, to jest super. wg wiki: Okres godowy trwa od połowy października do połowy listopada i związany jest z jesiennym zejściem raków na większe głębokości. Samice dojrzewają płciowo w 3 roku życia, a samce o rok później. Mają wtedy ok. 8 cm długości. Samiec, gdy znajdzie samicę, to przewraca ją na grzbiet w taki sposób, że czasami traci ona odnóże pochwycone jego szczypcami. Unieruchomiona samica jest dociskana do dna i zaczyna się parzenie, czyli przenoszenie na podbrzusze oraz podogonie samicy płynu nasiennego, zapładniającego jaja samicy. Czynność ta może trwać nawet 10 godzin.

Gość grthgred
ja mam raka za chłopaka :)

Gość wejdz i zobacz
nieborak burak lepszy w reku rak jak na dachu szpak tylko kup se plajster

mam męża spod raka powiem tak jesli chodzi o sprawy łóżkowe to super o charakter są nasze raczki troche zazdrosne

Gość grthgred
a mój nie jest zbyt zazdrosny, chyba w ogóle nie bierze tego pod uwagę że mogłabym go zdradzić (ma trochę racji) albo nie okazuje tego Jeszcze zamiast zając się czymś konkretnym to pisze opowiadania albo rysuje i mówi że wyjedziemy do Japonii i założymy tam restauracje, w ogóle mnóstwo dziwnych rzeczy mówi ale niczego nie realizuje :F

Gość grthgred
a jest romantyczny? bo mojemu się to zdarza, niestety nieczęsto, ale jak już to jest wspaniale

no jak byś o moim mówiła co do spraw lozkowych to tekst rozbieraj sie bo nie mam czasu albo ze zimno hahaha ale czasami jest naprawde romantic

Gość grthgred
hah, to widać typowe dla nich a jakim Ty jesteś znakiem? ja jestem ryby więc teoretycznie pasuję do raka, ale czasem męczy mnie taka ciągła niepewność, wydaje mi się że on jest z jakiejś innej planety i nie zrozumiemy się nigdy dobrze

Gość grthgred
mhm, najważniejsze że nie na długo trzeba isć spać, dobranoc :)

Gość rat-med
Rak to dziwkarz.. chyba że udaje?? znam jednego raka i ciagle gada o innych dziewczynach ze mną. że jakie to ma powodzenie, jak na niego lecą itp. Nie wiem co mysleć :o