Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola_la

Co mam zrobić? Dziwny cykl, dziwny okres, tabletki?

Polecane posty

Gość Pola_la

Mam pytanie, bo własciwie nie mam pojęcia co powinnam zrobić, sprawa wygląda tak- ostatni okres miałam 26.02, cykle mam zwykle ok. 30dniowe, więc spóźnienie jest naprawdę duże. Szanse na ciążę były prawie zerowe (tylko jeden stosunek, oczywiście z zabezpieczeniem), ale na wszelki wypadek zrobiłam testy ciążowe- po 10, 14 i 21 dniach, wszystkie negatywne. Wybrałam się do ginekologa, który zrobił mi USG (brak ciąży), stwierdził że to z powodu podróży czy stresu (których faktycznie miałam sporo) i kazał po prostu czekać. Dzisiaj w nocy po kilkudniowym bólu brzucha, piersi itd. zauważyłam lekkie plamienie, ucieszyłam się że to okres, ale jakoś nic więcej się nie dzieje- ot, kilka kropel ciemniej krwi co parę godzin. Problem polega na tym że po kilkumiesięcznej przerwie postanowiłam wrócić to tabletek anty i zastanawia się czy mogę to plamienie potraktować jako pierwszy dzień okresu i wziąć pierwszą tabletkę z opakowania? Z góry dzięki za pomoc!

Gość dziewczyny nauczcie sie
wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forum to nie lekarze nikt wam nie powie czy tak czy !!!skoro ginekolog ci nie potrafil pomóc to ja nie rozumiem czego czekujesz od nas mamy cie zbadac:O

Gość dziewczyny nauczcie sie
przyczyn plamienia moze byc wiele