Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdupierdu

Mam taką sądziadkę

Polecane posty

Gość pierdupierdu

pięcioro dzieci. Dzieci zaniedbane, zastraszone. nie mają porządnych ubrań. Ta matka ciągle okłamuje dzieci. Np idziemy razem na spacer a dziecko chce cukierki to ona mówi mu że mu kupi jak będą wracać. Po czym nie kupuje bo ma nadzieję że dziecko zapomniało. ale nie i to dziecko ma taki zawiedziony wyraz twarzy. Te dzieci są strasznie smutne. Matka ma na papierosy, pali 2 paczki dziennie a dla dzieci nia ma nic. One jedzą tylko to co niezbędne, żadnych przyjemności czy radości. W ogóle nie słucha co one do niej mówią, ciągle je opieprza, tak samo ojciec. Pieniędzy nie mają ale narobili tych dzieciaków które będą nieszczęśliwe. Ciągle ktoś dokucza tym dzieciom, bije, wyzywa. Jedna dziewczynka w ogóle nie mówi, tylko ciągle płacze. żal mi ich.

Gość pupolina
A skąd Ty tak wszystko wiesz o tej rodzinie?Jestes jednym z dzieci tej kobiety?

Gość pierdupierdu
znam ich, początkowo myślalam że to dobra kobieta, ale to hipokrytka, te dzieci są zaszczute , smutne ,mają problemy w szkole. Mają podgrążone oczy ,brudne ubrania

Gość ddddsdwewqqda
Musisz , zgłosić do opieki społecznej żeby wpadli i zrobili wywiad. To jest pomoc , pamietaj, szystko opowiedz tam tej co pójdzie zrobić wywiad. Zostaniesz anonimowa bo, oni nie mówią kto nasłał. Ja tak pomogłam 2 dzieci z patologii w tamtym roku.