Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suka z piekła rodem

W ta niedziele ślub a ja zdradzilam narzeczonego :(((

Polecane posty

Gość suka z piekła rodem

Na wieczorze panieńskim :(

nie przejmuj sie,moja znajoma jechala z kolega az furczalo przez 4 miesiace przed slubem.w tym czasie jej narzeczony byl za granica i zbieral kase na wspolne zycie.przy tym twoja wpadka to niewiele. teraz sa udanym malzenstwem,on o niczym nie wie

A wiesz, że ukrywanie faktu, że nie jest się dziewicą/prawiczkiem czyni ślub nieważnym?

Gość jhjhjhj
To masz problem, trzeba bylo myslec a nie dupy dawac.

Gość suka z piekła rodem
No i co ze czyni slub niewaznym ? Z moim narzeczonym tez sie kocham. To bylo jednorazowe, byłam pijana, sama nie wiem jak to sie stalo. Nie chwale sie, zaluje tego jak nie wiem, mam ochote sie zabic .:(

tak szczerze - jeśli jej pierwszy raz był zdradą, to ich ślub jest nieważny, bo tak jak powiedziałam - ukrywanie niedziewictwa czyni ślub nieważnym.

Gość do kaitana
a jak to udowodnisz ?? błone dziewicza mozna stracic innymi sposobami niz seks, np. podczas intensywnych ćwiczen. Ja jak mialam 1 raz to nic mnie nie bolało, a partner nie czul oporu , wiec podejrzewam ze blony juz wowczas nie mialam, choc wczesniej nie uprawialam seksu w ogole.

No to odwołaj ślub bo nie ma sensu go zawierać (chyba, że powiesz narzeczonemu a on zaakceptuje to i zgodzi się na ślub - to wtedy jest wszystko ok).

Gość suka z piekła rodem
łatwo sie mowi :( wierzcie mi ze zaluje tego jak niczego innego, mam ochote skoczyc z okna....

16:49 [zgłoś do usunięcia] Biancaaa Kaitana, tak jak wkladka zabija dziecko, tak ? Ma bardziej działanie wczesnoporonne, niż antykoncepcyjne. Jak mi nie wierzysz, to se przeczytaj w necie.

16:50 [zgłoś do usunięcia] do kaitana a jak to udowodnisz ?? błone dziewicza mozna stracic innymi sposobami niz seks, np. podczas intensywnych ćwiczen. Ja jak mialam 1 raz to nic mnie nie bolało, a partner nie czul oporu , wiec podejrzewam ze blony juz wowczas nie mialam, choc wczesniej nie uprawialam seksu w ogole. Mi nie chodzi o błonę, tylko o fakt, że się współżyło/nie współżyło. Ja wiem, że można nie być dziewicą (w sensie uprawiało się seks) i mieć błonę jeszcze, albo może być dziewicą i nie mieć błony. A narzeczony może i się nie dowie o wszystkim, ale Bóg będzie wiedział.

Gość 5463765
kaitana lizałbym cipę twoją!!!!!

Ja Tobie nie musze w nic wierzyc :-) ale przed chwila napisalas na innym temacie, ze ''wkladka jest jak aborcja, zabija dziecko''

Gość do kaitana
Sorry, ale gadasz jak potłuczona.

A no, chyba, że Twój pierwszy raz był z nim - narzeczonym, to już inna sprawa, bo on wie, że nie jesteś dziewicą.

Gość do kaitana
"Mi nie chodzi o błonę, tylko o fakt, że się współżyło/nie współżyło. Ja wiem, że można nie być dziewicą (w sensie uprawiało się seks) i mieć błonę jeszcze, albo może być dziewicą i nie mieć błony." Faktu ze sie wspolzylo tez sie nie udowodni, to tak btw.

Gość suka z piekła rodem
Przecież piszę że się tegularnie kochamy, wiec czego ma sie dowiedziec ??? Wczesniej oboje mielismy innych partneow i wiemy o tym i nam to nie przeszkadza,lol

Gość suka z piekła rodem
Ja tu pisze o tym, ze go zdradzilam. tzn nie uprawialam seksu, ale calowalam sie i piescilam z tamtym facetem po pijaku... czego bardzo zaluje. a ty mi wyjeżdzasz ze zatajanie dziewictwa unieważnia slub, lol

Nie gadam jak potłuczona, tylko wyrażam własne zdanie. Ja wiem, że się nie udowodni. I on może o niczym nie wiedzieć, ale małżeństwo będziesz nieważne, bo Bóg wszystko wie. Wie, że zdradziła. No chyba, że autorka straciła dziewictwo z narzeczonym - to już inna sprawa. Piszę to po raz drugi albo trzeci.

suka z piekła rodem Ja tu pisze o tym, ze go zdradzilam. tzn nie uprawialam seksu, ale calowalam sie i piescilam z tamtym facetem po pijaku... czego bardzo zaluje. a ty mi wyjeżdzasz ze zatajanie dziewictwa unieważnia slub, lol A to sorry, źle Cię zrozumiałam. Ale nie napisałaś, że seksu nie było, to mogłam źle zrozumieć.

Gość fffffadsfasfasf
tak szczerze nie przejmuj sie,moja znajoma jechala z kolega az furczalo przez 4 miesiace przed slubem.w tym czasie jej narzeczony byl za granica i zbieral kase na wspolne zycie.przy tym twoja wpadka to niewiele. teraz sa udanym malzenstwem,on o niczym nie wie Za takie coś karałbym karą śmierci :/

16:55 [zgłoś do usunięcia] 5463765 kaitana lizałbym cipę twoją!!!!! Buahaha. :D Dobre. :D Biancaaa - Co Ty ode mnie chcesz? Ja tylko wyrażam własne zdanie, każdy ma inne.

16:55 [zgłoś do usunięcia] 5463765 kaitana lizałbym cipę twoją!!!!! Buahaha. :D Dobre. :D Biancaaa - Co Ty ode mnie chcesz? Ja tylko wyrażam własne zdanie, każdy ma inne. Nie musisz mi przecież wierzyć.

Gość Balerinka @@@
To proste-jestes po prostu dziwka-jeżeli bierzecie slub to z założenia powinniscie się szanować, kochać i być wobec siebie uczciwi-a ty juz na wstepie przyprawiasz mu rogi