Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rijeeka_

Nadeszły czasy, w których zanika tajemniczość

Polecane posty

Gość Rijeeka_

Ludzie pokazują w sieci swoje życie, dzielą się z otoczeniem każdą prawie informacją, o prawie każdym można dowiedzieć się z fejsa czy naszej klasy...Gdzie jest miejsce na tajemnicę, prywatność?

Gość ddssssss
bo jestescie pojebani ja nie mam zadnego konta i dobrze mi z tym ,ty tez skasuj poczujesz sie lepiej

Gość Rijeeka_
Już skasowałam jakiś czas temu. Śmieszyło mnie to, że ludzie dzielą się z wszystkimi ich życiem. Po co?

Gość ddssssss
zeby sie dowartosciowac , tak jak moje kolezanki... wstawiają zdjecia na NK tylko po to by inni dawali fajne komentarze : zajebiscie wyglaasz ,super impreza,fajna fryzura :O NK zostala stworzona do zueplenie innego celu , teraz to portal dla kretynów ktorym nudzi sie w domu ,cale dnie przesiadują przed komputerem i na gg :O

NK jest porzydatne, jak nie masz do kogoś numeru i musisz się skontaktować. Jak dla mnie fajna sprawa.

Gość Irańska_róża
Mnie też to wkurza. Mam niby konto na fejsbuku, ale nie podaję tam żadnych informacji o sobie. Zdjęcie dałam, ale takie z legitymacji. Chodzi w zasadzie o to, żeby odnaleźć dawnych znajomych i tyle.