Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychickid

liceum

Polecane posty

Gość psychickid

Cześć:) mam powazny problem otoz tak - w tym roku koncze 3 klase gimnazjum i wybieram sie do LO. zostanawiam sie nad klasa medyczno-biotechnologiczna z biologii mam jak narazie 5 z chemii 4. czy moze ktos z was jest w takiej klasie lub podobnej i jaki jest poziom nauki?

Gość ghgfgfdgfg
Ja byłam, było ciężko. Ale to może zależeć od szkoły, od wymagań nauczycieli mniej od specjalności.

Gość poziom pewnie taki jak i
w całej szkole (możesz sprawdzić, ktore miejsce Twoja przyszła szkoła zajmuje w rankingach, jeśli to dla Ciebie ważne). Pamiętaj, że profil profilem, ale to nadal jest liceum ogólnokształcące, więc prawdopodobnie będziesz mieć 1-2 godziny więcej biologii itp. niż klasy o profilu ogólnym i może 1-2 godziny jakiegos tam przedmiotu dodatkowego.

Gość ggggggadfaf
Levvietan jak masz 4 z chemii to sobie nie poradzisz Co ty piszesz za bzdury????? Ja np miałem w gimnazjum 3 z matmy a w liceum matematyczno-fizycznym 5 Weź się ogarnij i nie wprowadzaj dziewczyny w błąd.Wszystko zależy od niej.

"Ja np miałem w gimnazjum 3 z matmy a w liceum matematyczno-fizycznym 5" a do jakiego liceum żeś chodził ważny jest poziom liceum

Gość kasskka
o poziomie nauki to nikt Ci nic nie powie, bo każda szkoła ma inny. Co do klasy zastanów się 2 razy i jeśli Cię to interesuje to idz. I nie zastanawiaj się czy sobie poradzisz, czy nie. Ja poszłam na humana bo bałam się matmy, a teraz zdaję ją na rozszerzeniu-matura. Prawda jest taka, że zmarnowałam 3 lata.