Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motyle i ważki unoszą mnie

Zawiodłam się dzisiaj na moich kumplach

Polecane posty

Od jakiegoś czasu kumpluję się z pewnymi dziewczynami i chłopakiem. Znamy się ze studiów, nie są to jakieś wielkie przyjaźnie, ale do tej pory zawsze dobrze się z nimi czułam i wydawało mi się, że są w porządku. Do dzisiaj... Otóż wpadł mi w oko pewien chłopak. Nie jest zbyt urodziwy, widać, że nieco zamknięty w sobie, ale wydaje się interesujący i bardzo chciałabym go bliżej poznać. Tyle, że moi "kochani" koledzy wszystko zepsuli. Nie dość, że ciągle go obgadują, wyśmiewając się z niego, że jest dziwakiem i pewnie gołej baby na oczy nie widział, to jeszcze nabijają się z tego, że jestem nim zainteresowana. Gdy dzisiaj mijał nas na okienku, zaczęli chichotać i jestem pewna, że on to słyszał, więc było mi przykro. Jak studenci mogą się tak dziecinnie zachowywać? Zawiodłam się na nich bez reszty :(

:(

Nikt nic nie napisze? Czuję się okropnie...

Gość yyhhyyy
hej ale sama masz odpowiedź...skoro czujesz się zawiedziona to powód jest - ja tak uważam. Zdecyduj czy oni są ważniejsi czy ten chłopak, jesli chłopak-olej kumpli i pogadaj z chłopakiem, przeproś zaproś na kawę w ramach przeprosin ;)

Gość tel aviv
porozmawiaj z nimi.. powiedz,że tak sie nie robi,i wygarnij,ze sie zachowują jak dzieci pomimo dorosłego wieku... NO bo jak by ie było o gustach sie nie dyskutuje..a jeśli to nic nie pomoże to poprostu zmień znajomych:) pozdrawiam 🖐️

Gość ythyhj
hmm jak sie ktos podoba, morda w kubel i dzialac na wlasna reke! tez doszlam do takiego wniosku :)

Od tego momentu zrywam znajomość z tymi ludźmi. Zachowali się głupkowato i kto wie czy nie sprawili przykrości komuś kto na to nie zasługiwał. Mam tylko nadzieję, że on nie pomyślał sobie źle o mnie, bo ja nigdy nie myślałam o nim w tak okropny sposób. Nie przeszkadza mi wcale jego wygląd, osobiście lubię takich normalnych chłopaków, a koleżanki za dużo naoglądały się facetów na siłowni :(

Gość o fuuu
aaale sie zawiodlas strasznie, gdyby nie to ze sie nim zauroczylas smialabys sie razem z nimi 🖐️