Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyMama

Pytanie o połóg....

Polecane posty

Gość LadyMama

Prosze o pomoc. Od porodu minęło 7 tygodni i 3 dni. w 4 tygodniu krwawienia ustały. Ale po dniu jasnych plamek znów się pojawiły. Bardzo niepookoi mnie mój połóg. Lekarz mówił, ze krwawić powinnam do 6 tyg. A dzis na wkładce znów zobaczyłam krwawe plamy... Do lekarza ide w najblizszym czasie po swietach i bardzo sie niepokoje!!!! Ale czytałam, ze połóg moze trwac do 8 tygodni. Tylko czy te przerwy są normalne??? Moja babcia mawiała, ze lepiej, ze wypływa niz by siedziało w srodku.... hmmmm

Gość odswiezam temat
j/w

Gość anetkapyta
Mi w szpitalu mowili ze jak bede sie malo ruszac krawawienie ustaje i pozniej sie pojawi wiec duzo sie ruszaj a babcia ma racje musi sie oczyscic :)

Gość LadyMama
hmmm... moze cos w tym jest,, bo bardzo sie ruszam!!!! i po myciu okien znów pojawiło sie krwawienie ;p

Gość LadyMama
czy ktos jeszcze zabierze głos? ;)

Gość mamamamma26
ja też tak mialam - niby juz ustało wszystko a potem pojawiła się mocna krew - też byłam przestraszona ale to podobno może być piewszy @ - mi minęło po paru dniach i 3 tyg od tego dostalam poządnej @ - masakra była !!!

Gość agula1111
ja też długo krwawiłam po porodzie bo prawie 5 miesięcy. też z przerwami. po 10 tygodniach poszłam do gina i okazało się że mam zapalenie błony śluzowej macicy. i rzeczywiście mój lekarz powiedział że bardzo dobrze że krwawie bo wszystko się oczyszcza a tak mogłoby być gorzej.

Ja krwawiłam do 6 tygodnia a w siódmym tygodniu dostałam delikatnego plamienia któe trwało kilka dni i był to pierwszy okres także nie odpoczełam po krwawieniach połogowych;D a po dwóch tygosniach znów delikatne plamienie utrzymujące się już 3 dzień.....znowu okres który jest nieregularny gdyż karmię piersią i pomimo tego że nieregularnie bo odciągam pokarm i łączę karmienia z butlą to okresu regularnego jeszcze nie mam i wiem że jest to normalne.

moj polog po 2 porodzie trwal...2 tygodnie - serio :) w ogole nie bylo jakiegos krwawienia wielkiego, uwazam ze bylo o wiele skapiej niz przy okresie tez sie balam, badala mnie polozna i stwierdzila ze bardzo szybko doszlam fizycznie do siebie ifaktycznie tak sie czulam i krwawienie nie powrocilo za to po 1 porodzie krwawilam 4tygodnie, pozniej mialam tydzien spokoj i znowu krwawienie ktore okazalo sie...okresem zrezygnowalam z jednego karmienia (wieczornego bo wprowadzilam butelke na noc) i zaraz okres dostalam