Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brum bruuum

pytanie do osób zdradzonych

Polecane posty

Gość brum bruuum

jak doszłyście do tego, że facet was zdradza? miałyście jakieś podejrzenia, czy sam powiedział czy samo się wydało. Ja coś czuję, że coś jest nie tak, jak wasz facet się zachowywał jak zdradzał?

Gość przed jedzeniem zaczął
się drapać w lewe ucho

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ja przeszukałam mu portfel i wszystkie zakamarki w nim i upsss było zdjecie :O a tak pozatym to się czuje i widzi...no ma sie tą intuicję

Jak chodzi z telefonem do kibla Jak przyjdzie do niego sms szybko leci do telefonu Nie chce mu się uprawiać seksu Chowa telefon Pisze smsy w nocy

Gość brum bruuum
o kurde!!!

Gość Majjkka
Właśnie zachowanie mówi samo za siebie :( ________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

A jeden mój były był tak perfidny że jak wziełam jego telefon zeby zobaczyc jaka ma muzykę zabrał go i powiedział ze mam go nie brać a jak spytałam czemu to powiedział ze telefon to osobista rzecz każdego faceta xD haha noi miał powpisywane słoneczko 1, słoneczko 2, słoneczko 3 haha niezły był ;p

Gość brum bruuum
mój ma hasło na kompa, telefon prawie do niego przyrósł, znika na całe dnie (mieszkamy razem) sexu brak od dawna, jakis nerwowy jest, a ja to chyba slepa, głucha i glupia

Ja bym poczekała aż zaloguje się na kompie, zawołała go szybko do kibla zeby cos naprawił wyszła i szybko oblukała kompa, albo jak sie bedzie kąpał podwinełabym tyelefon... ewentualnie pośledziłabym go ^^ ale mysle ze jak nic zdradza cie

Albo jak wróci pewnego dnia do domu stanełabym z poważną miną i spytała" No dobra mówi jak ona ma na imię? Wszystko już wiem" Jeśloi jest niewinny będzie widać jeśli winny też ^^ Pamiętaj że tylko winny od razu sie tłumaczy

-Wszedzie chodzi z telefonem -Dziwnym trafem nie ma dla Ciebie czasu , albo ma go coraz mniej -Bez przerwy dostaje smsy:O -Ja u swojego eksa znalazłam jeszcze zatyczke od kolczyka w jego aucie:Dkłamał bezczelnie w zywe oczy:O Było mnostwo takich zdarzeń :O

Gość brum bruuum
ja pieprze, wolałabym poczekac i poobserwować aż będe miała 100% pewności, bo same podejrzenia nie wystarczą mi, bo pewnie zacznie mi wmawiac że mam urojenia i sie czepiam niewinnego człowieka.