Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci hop hop hej

Pytanie- dlaczego rzucacie piękne dziewczyny

Polecane posty

Gość faceci hop hop hej

dla przeciętnideł taka np Doda (cicho pasztety i balerony!) taka Doda jest piękna (powiedziałam balerony do domu) zgrabna inteligentna czego najlepszym dowodem jest to ze nie sili się na jakieś "fąfa- fąfa" wynurzenia zabawna i naprawdę ma jaja, pewno i świetnie się rucha niezależna (pełny portfel, kariera) to samo ze sliczą Evą Longorią to samo z Elin nordecośtam, żoną tigera woodsa (to samo ZE MNĄ! ;-)) dlaczego rzucacie dla GORSZYCH, BRZYDSZYCH, GRUBSZYCH z krowimi ryjami i BEZ JAJ. pytam bo naprawdę NIE MAM POJĘCIA.

Gość faceci hop hop hej
no, żadego śmiałka?

Gość bo tak naprawdę
te laski wcale nie są takie różowe [czesc i takiefajne :O po jakimś czasie nudzą się duże cycki czy cos tam inneog i zostaje prawdziwa kobieta a często te io których piszesz w tej sferze są nadają się tylko do otrzymania kopniaka w tyłek ;D

Gość faceci hop hop hej
a takie normalne kobiety (juz abstrachując od dody itd) dlaczego zawsze rzucacie dla GORSZYCH??

Gość fajny.chlopakkk!
jakich gorszych?? Moze po prostu ktos rzuca super laske dla brzydszej ale bardziej oddanej.i fajniejszej z charakteru

Gość kjbjhbjh
wystarczy mi twoj post by wiedziec dlaczego min ciebie maja w dupie, uroda to nie wszystko....przesrane jest wtedy gdy dziewoje takie jak ty nie maja nic innego niz swoja urode a uroda przemija....zostaneisz z nicyzm:D

Gość faceci hop hop hej
nie, tego nie powiedziałam nie rozumiem dlaczego nikomu nie mieści się w głowie ze można być kochającą, czułą oddaną partnerką i jednocześnie piękną to jakaś anomalia dziewczynki?

Doda jest średnio inteligentna. Inteligentni ludzie znają znaczenie słów, których używają. Co do urody, to pomijając wszelkie operacje, tak, jest teraz ładna. Nie można powiedzieć, że nie. Longoria bez makijażu jest potworna,więc widok rano miał Parker nie za ciekawy, a skoro koleguje się z Beckhamową, to też coś o niej świadczy, nie? A mąż jej nie rzucił, tylko zdradził, a to różnica, bo pewnie myślał, że to nie wyjdzie na jaw. Ale one mają wady i Ty pewnie też, tylko ich nie dostrzegasz. Faceci nie rzucają ładnych, inteligentnych i w ogóle zajebistych lasek. Tylko ty możesz tak to widzieć, nie dostrzegać tego, co inni.

Gość faceci hop hop hej
i nie, nie dla bardziej oddanej, bo chyba bardziej oddane już się nie zdarzają stereotyp- ładna- OO! głupia! głupia i puszczalska! UCIEKAM!

Gość faceci hop hop hej
nie rzucają zajebistych lasek? a doda nie jest zajebista? nie, inteligencja to chyba nie jest kwestia rozumienia znaczenia słów jak jutro rano nauczysz się strony słownika na piamięć, nie stety nie wzrośnie ci IQ, próbuj dalej

Gość faceci hop hop hej
no, przeczytałam. nic się nie wydarzyło. a spodziewałam się że kometa pierdolnie w mój dom