Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość david 25

prawiczki, nie traćcie nigdy nadziei

Polecane posty

Gość patologiczny
pewnie fake, zaplacili mu za zrobienie z siebie debila

E tam ten facet jest podstawiony. Nie wiem kto i za jakie pieniądze chciałby zrobić z siebie takiego debila w prasie.

Gość patologiczny
Nie chcialbym dotykać kogos kto mi sie nie podoba :(

Gość no tez tak mam
hahhahahahaha

Skoro nie jesteś brzydki, to możesz śmiało pruć na podryw. Nie rozumiem 🖐️ . Wszyscy mówiliście tu o zakolach, że laski was spławiały i wyśmiewały na portalach społecznościowych. Coś mi tu nie gra.

Gość patologiczny
NB napisala ,ze jestem przystojny ale co z tego , jak nigdy nie miałem znajomych i jestem ciotą ? Nikt z nudziarzem nie wytrzyma

Gość bo to fejkiii
Bo prawiczki (niektorzy) cierpia na urojenia . Widzialam zdjęcie Creama ,brzydalem nie jest . wyglada normalnie , niektorym moze sie podobac innym nie - naturalne. Nie posiada zniekształconej twarzy i innych wad wrodzonych Fotka Faith Hope Glory - to samo i nie wierze w takie bzdury ,ze dziewczyny rzucały w was kamieniami ( Ble Ble ciągle o tym gada) albo ze ktos z was sie naśmiewal na portalach . To raczej faceci piszą do dziewczyn ,że są tlustymi świniami ,że maja ryje jak galaeryty i zeby spierdalaly :O

"Nikt z nudziarzem nie wytrzyma" Nudziarz wytrzyma:D. "Nie rozumiesz, bo niestety nie jesteś taka inteligentna, jak Ci się wydaje." Nic mi się nie wydaje. Skąd w ogóle takie przypuszczenia skoro ani słowa w tym temacie nie powiedziałam.. To takie gadanie, że jestem bufonem, bo mam swoje zdanie. "No chyba ze Tobie wygląd u faceta wystarczy i zakładasz, że innym kobietom też, a facet dobrze wyglądając nie musi niczego więcej. W takim razie gratuluje poglądów. " To ty chyba nie przeczytałeś ani jednego mojego postu.

"Podryw? Hahaha. Z czego? Z czapy? Jak facet ma gadkę to ok - dla takiego to nie będzie problemem." No to przynajmniej nie uciekać jak jakaś laska zarywa.

"Czytałem Twoje posty, w których pisałaś co jest najważniejsze ale skoro potem czytam coś takiego: "Skoro nie jesteś brzydki, to możesz śmiało pruć na podryw. Nie rozumiem " To ręce opadają. " Bo większość z was tu pisała że ich kompleksy i odrzucenie są wynikiem brzydoty. Nie wiem gdzie tu się doszukać stwierdzenia, że wygląd jest najważniejszy.

"Jeżeli jej się chce tracić czas na takich jak ja czy Wiara (w co śmiem wątpić), to proszę bardzo." Ostatnio widziałam jak jakaś internautka zarywała Wiarę na tym kilometrowym topiku o kompleksach prawiczków. :P

Nie można być przegranym wieku 17 lat. Poza tym moje życie towarzyskie jest całkiem w porządku, chodzę na imprezy, flirtuję i mam przyjaciół. Siedzę sobie tu bo to fajna rozrywka.

No żeby koleś nie był na moim utrzymaniu. Wykształcenie takie, żeby można z nim było normalnie pogadać, a nie gwarą środowiskową. A poza tym nie interesuje mnie jaki ma zawód. Numer 1 to urok osobisty.

Gość kubelmajster
każdy z forumowych prawików chciałby: porządną wierną kochającą

Gość kubelmajster
Co to znaczy wartościowa moralnie? Nie pójdzie z innym fagasem do łóżka, nie da dupy na dysce etc.