Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość david 25

prawiczki, nie traćcie nigdy nadziei

Polecane posty

Dziewica, wartościowa, tradycjonalistka, spokojna, raczej domatorka. A jak nie jest tradycjonalistką to już nie? Różne są poglądy.

Gość kubelmajster
Zasada wzajemności. Facet wierny kobiecie a ona jemu.

ja kiedys nie bylem nieudacznikiem kiedys kiedys nie uwazalem sie z brzydkiego ale ludzie zmienili to kiedys mialem przyjaciol kiedys teraz nie mam nic :o

Gość IMO13758
Dobrze prawisz siedemnastka! Pokaż cycki!

kiedyś był artykuł o tym jak mąż orał żoną pole tylko kto w to wierzy" pamietam ten artykuł :P to chyba w fakcie było ale tam różne głupoty wypisują że np " kogoś kuchenka czy inny przedmiot zaatakował:D co do tematu " nadzieja matką głupich" jak sie samemu nie wezmie dupy w troki to zazwyczaj sie nic nie ma, czasami jeszcze w późniejszym wieku sie uda kogoś poznać ale to już nie jest to samo jak za młodu :/ łapie sie bo to " ostatni dzwonek" chociaż jak mówią lepiej późno niż wcale byle nie z desperacji :)

Ja tu nikogo nie chce reformować, a już napewno nie tutejszych prawiczków :D znam już ich zbyt dobrze:P wyraziłam tylko swoją opinię, " to że nic nie ma jak sie nie wezmie dupy w troki" wiem po sobie

Gość IMO13758
Oficjalnie zaznaczam, że Prawik bez Wiary został zdyskredytowany!

Gość IMO13758
Bo sam powiedzial, że miał powodzenie, ale nie skorzystał - dlatego jego jęki się już nie liczą.

Prawiczek, Ty to sobie sam zgotowałeś ten samotniczy los. Twoje pragnienia trochę mi kontrastują z tym zachowaniem. Jak zarywały, to trzeba było brać, a nie zastanawiać się czy im pasujesz wraz z brakiem towarzystwa i wycofańczą osobowością, bo w przeciwnym wypadku by tego nie robiły. A teraz jakby jakaś laska do Ciebie zarywała, też byś spławił?

"Weź k**wa przestań wreszcie pie**olić na temat o którym nie masz pojęcia. Sam sobie wybrałem taki charakter? Nie. Taki mam, lata odrzucenia robiły swoje." A skąd Ty kurwa wiesz, że nie mam pojęcia. I nie powiedziałam , że sobie wybrałeś ten charakter, tylko wyraziłam zdziwienie, że przy jednoczesnym pragnieniu dziewczyny spławiałeś wszystkie. Kurwa, co za nerwus. "Już pisałem będziesz miała okazje się wykazać w swoim życiu jeszcze nieraz. Wtedy zobaczysz jak te niby proste rzeczy z zewnątrz są cholernie skomplikowane." Już miałam okazję nieraz. Teraz to Ty pierdolisz o czymś o czym nie masz pojęcia.