Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z zebami

problem z zebami

Polecane posty

Gość problem z zebami

eh kurde mam slabe zeby chyba 80% z nich byla juz leczona jak nie wiecej, przy tym 2 nie mam, i jeden kanalowo leczony byl.. i bylam dzis u dentysty nie w polsce i ten mi leczy zeby ktore robila w polsce prywatnie rok temu..i zastanawiam sie czy nie zlkozyc jakiejs reklamacji do tej dentystki... dodam, ze mam 24 lata jakie Wy macie zeby macie tez , az takie problemy?? a i w przyszlosci bede miala usowany jeszcze jeden zab...bo wyrosl mi w drugim rzedzie,..a w polsce nikt go nie chcial nigdy usonac.. PRZEPRASZAM ZA BLEDY

Gość problem z zebami
up

Gość sakkksdje
masz prawo do reklamacji chyba w rok lub dwa lata od wizyty

Gość problem z zebami
dzieki za odpowiedz, bo tej jeden kanalowo co mialem leczony to ona mi go zablombowala bo mi plomba wypadla. i mowila, ze jest ok

Gość najamka1
oj powiem ci że jesteś teraz w wieku kiedy zęby podobno lubią się psuć ja też mam poważny problem z zębami a nie byłam już hoho....

Gość problem z zebami
wiesz u mnie to rodzinne babcia to w moim wieku juz miala proteze na iles tam zebow, moja mama tez ma...wiec sie boje, ze bede taka szczerbata chodzic.. a dbam o zeby niby za lekko je szoruje , ale inaczej krwawia mi dziasla..sama nie wiem co robic, A TY odwiedz dentyste:):):)

Gość sonjaija
mi babka prywatnie robila jedynke... najbardziej widoczny zab..po 3 miesiacach tam gdzie byla plomba zrobila sie zolta kreska... widac, ze jest plomba... nosz kurwa...nie po to place kase za taki shit,nawet KP nie wystawila mi denstystka

Gość teaztakmamniestety
idz i reklamuj. ja kiedys trafilam na takiego dentyste ,ktory specjalnie nie doczyszczal zeba ,zostawial troche prochnicy i tak plombowal, po to zeby zab sie psul i zeby za rok trzeba bylo przyjsc. w ten sposob mialam leczone zeby w liceum. potem na studiach wszystkie zaczely sie sypac nagle. trafilam do znakomitej dentysktki ,ktora mi dopiero naprawila bledy poprzedniego lekarza. :/

Gość gość
wystarczy znalezc odpowiedniego dentyste jak ma sie przewlekle choroby, oczywiscie latwo sie mowi. Ja tez nachodzilam sie do powielu, na szczescie w koncu trafilam na odpowiedniego – www.dentysta-gadomska.pl polecam