Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgndm

koniec po 2,5 roku:(

Polecane posty

Gość hjgndm

Naszło mnie dzis zeby sprawdzic telefon mojego chłopaka, bo dziwnie sie zachowywal od pewnego czasu (telefon caly dzien wyciszony w kieszeni) i okazalo sie ze pisze do jakis dziewuch z internetu, ktore go pieszczotliwie nazywaja, dzwoni do nich ( do mnie nie, ma ma rzekomo puste konto) umawia sie na rozmowy na gg na czatach, jakieś spotkania. Jestem zalamana. Juz raz bylo cos takiego, wybaczyłam, teraz to koniec. Kocham Go, ale on mnie oszukuje, jak zyc z kims takim? Pękło mi serce:( Pomocy!!!

Gość bogna83
a ile ty masz lat? a ile on? bo to mi wyglada na gówniarstwo jakies

Gość hjgndm
On ma 27 lat, ja podobnie, ale mniej. Zdaję sobie sprawę ze to glupie. Facet, ktory mysli o slubie, dzieciach, ktory kocha, odwala takie glupoty. To zenujące, jest niedojrzalym kłamcą. Dochodzę do wniosku, że potrzebuje kogoś zupełnie innego.

Gość bogna83
ehh ci faceci... teraz każdy idzie na łatwiznę, może nie wie czego chce w życiu, może czegoś mu brakuje, przechodziłam przez coś podobnego kiedyś, ale po "torze przeszkód" przyszło nam juz życ ze soba ok 9 lat po slubie :) zeby wszystko się ułożyło trzeba być świadomym problemów, i tego czego odżycia oczekujemy i przede wszystkim nie zacznie się związku od nowa bez wyjaśnienia wszystkich niejasności- kawa na ławe, bez tajemnic - dopiero wtedy można zacząć wszystko od początku, inaczej nie mam sensu. czasem nawet poł roku rozstania może zdziałac cuda...powodzenia

Gość Arisiija
Mam dokladnie to samo z taka tylko różnica ze jesteśmy ze soba 5lat. Wlasciwie Bylismy:(