Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosssssssnica

zazdroszczę zwłaszcza ładnym ludziom

Polecane posty

Gość Czlowiek_z_bliznami
Kiedyś też zazdrościłem, bo myślałem że na nic nie mam szans. Mam szanse u brzydul, ale one nie mają szans u mnie, na ładne nie liczę bo jestem koleś ze średniej- dolniej półki. Zamiast byle kogo wybrałem nikogo i skoro tak wybrałem to nie mam do nikogo o to pretensji.

Gość zlosssssssnica
czlowiek- nie da się mieć w planie zakochać się. nic na siłe, samo podobno to przychodzi. olać ? ja się na to piszę,ale jak ?

Gość Navya
Navya- czyli po cześci też masz coś takiego jak ja ?- każdy tak ma i każdy zazdrości . to normalne tylko nie każdy sie przyznaje do tego :P niketórzy ludzie też okazywali w chamski sposób ,że mnie z kolei zazdroszczą.. taka ludzka cecha . najważniejsze żeby ta zazdrość nie rujnowała nam zycia

wbrew woli i zdrowemu rozsądkowi również zazdroszczę pięknym ludziom :) walczę z tymi emocjami, bo niczego do mojego życia nie wnoszą, wręcz przeciwnie - rodzą zbędne frustracje :o

Gość Łorlando Blóm
blizna, kiedy idziemy na dupy???? autorko, dawaj do nas na maly threesome, blizna ma spora pyte fajnei bedzie :D :classic_cool:

Gość Czlowiek_z_bliznami
Samo nie przyjdzie, trzeba się porozglądać trochę. Chcesz olać? Zacznij szukać wad płci przeciwnej, wmów sobie że masz rację i będzie gites. :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Łorlando, zatankuj szajswagena i wpadaj, coś wymyśle :D

czesc zlosnico;D a powiedzmizazdroscisz tylko parom?czy np jak widzisz samą dziewczyne bardzo ladna za ktora sie ogladaja kolesie to tez jestes zazdrosna??

Gość Łorlando Blóm
tylko nie szajswagen! golfik trójka, trash metal i jazda bracie! :D

Gość zlosssssssnica
no właśnie ta zazdrość poniekąd chora , truje mi zycie. gdyby była na to pigułka.... bujam w obłokach :D NB- mógłbyś coś wiecej o tych swoich odczuciach poowiedzieć ? byłabym wdzieczna . czlowiek- no dobra, jesteście popapranymi półfiutami i chrzanię was ! moze być tak na początek ? :P

Gość Navya
a niektórzy ludzie potrafią zazdrościć takich małych rzeczy.. np niedawno ja zdałam egzamin jedna z całej 3 i tamte 2 dziewczyny potem jakos nie chciały ze mną gadać za bardzo albo koleżanki widać ,że są zazdrosne jak np jaiś facet w klubie mnie podrywał nie ich i miały mniejsze powodzenie (wtedy by zabiły :P ) albo kasy też zazdroszczą itd też zazdroszcze ludziom np kasy też ,ale nie jestem nigdy chamska chyba ,że mi podpadną czyms ale to jużinna bajka..

Gość Czlowiek_z_bliznami
Łorladno to kiedy, bo ja zacząłem trzeźwieć niestety..

Gość zlosssssssnica
tomtomitom - jak widze laskę za którą się oglądają to raczej nie zazdroszczę. bo sama tak mam ,że się za mną oglądają, czasem trąbią, zaczepiają itd...

Gość Czlowiek_z_bliznami
Autorko, dokładnie, tak trzymaj ;)

Gość Navya
o np ja zazdroszcze szczególnie ludziom sławnym,podziwianym , co mają dużo kasy ,osiagnęli dużo i potrafią wszystko godzić z karierą

no zkolegami tez mam strasznie.. zawszemialempaczke swojazadnych kłótni awantur a teraz kumple sa takdo mnie zniechecenie bo zadna nie patrzy na nich i choc bym nie chcial to sie do mnie klejaczasem nie jest to fajne..i ciagle slysze :bracie ty to masz życie

Gość Łorlando Blóm
trabia zeby ostrzec innych o nadchodzącej godzilli :D:D:D Blizna kurde ja tez pijany, myslalem ze pojedziemy twoim, tak to to kto bedzie prowadzil?

Gość zlosssssssnica
navya- no to już dziwne zazdrości tych twoich koleżanek... moja zazdrość w sumie też nie jest zdiagnozowana ,nie wiem właściwie o co w niej chodzi. do tego musze dodać,że zazdroszczę przykladowo innym wieku. ja mam 19 lat więc już nie będę szczeniarą chodzącą po drzewach i przezywającą pierwsze milostki... pocalunki itd...

Gość Czlowiek_z_bliznami
Dzwoń do Chochoła, pewnie konia wali, moze by pojechal porozrabiać :p

musiałabym zacząć się zwierzać :) po prostu jestem zakompleksiona do granic możliwości :o czasami wolałabym być niewidzialna :D zawsze zastanawiam się jak to jest być piękną i przebojową osobą i po prostu po cichu takim ludziom zazdroszczę :) proste

Gość Czlowiek_z_bliznami
Autorko, a wiesz że łażenie po drzewach jest fajne? :D:D:D Zart :P

Gość Navya
a co do powodzenia to też nie zazdroscze dziewczynom co je mają , bo ja też je mam czy to w klubach , czy nawet na ulicy sie oglądają, zaczepiają czasem nawet obcy ..zazdroszcze tym z pozoru ,,idealnym" i tym bardzo wyluzowanymi pewnym siebie..

Gość Łorlando Blóm
Chochoła gardlo boli, pewnie fiut znwu łze zeby sie wykrecic

Gość zlosssssssnica
tomtomitom - no i własnie po cześci takim dupkom jak TY zazdroszczę . jak piszesz przystojny, więc masz wzięcie takie,że ŁOCH. i widzicie, sama sobie historie dopowiadam.

Gość Navya
zlosssssssnica- no dziwne ,ale na naszym roku niestety tak jest ,że ludzie są bardzo zawistni. nie wszyscy ,ale cześc na pewno .i są plotki itd..

Gość Czlowiek_z_bliznami
Kurrrrrrwa, łosiu, wbijaj na gg, bo mnie to już wkuriwa :D Jak chochoł nie ruszy doopy to siedzimy na kafe albo insomni :P

zlosnico nie jestem zadnym dupkiem...jestem normalny.... taki jak wszyscy..urodzilemsie jaki sie urodzilem.wszyscy mysla ze mam super zycie..imprezy dziewczyny kazdego dnias budze sie z usmiechemna twarzy a tak nie jest... jest..zwyczajnie.. tak jak u cciebie

Gość zlosssssssnica
NB- zwierzać ale komu ? co jak ? napewno nie jesteś aż taka zła. surowo się pewno oceniasz tak jak i ja mam w zwyczaju ale jesli chodzi o charakter :P czlowiek- no przeszłabym się po drzewie, ale ja studentka więc jakby wyglądała taka STARA KROWA na jakimś kasztanowcu cholera w srodku miasta ? :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
No lepiej na drzewo nie wychodź bo tam Łorlanda możesz spotkac jak doopczy wróble :D