Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosssssssnica

zazdroszczę zwłaszcza ładnym ludziom

Polecane posty

Gość zlosssssssnica
tomtomitom - ale chrzanisz, niby czemu tak jak u mnie ? nikomu nie musisz niczego zazdrościć więc nie solidaryzuj się ze mną :P skoro masz imprezy, laski,wygląd to czego chcieć wiecej ?

Gość Łorlando Blóm
hahaaa, Blizna ty klocu wieloryba :D

Gość twims
Poczytałam sobie ten temat i wiecie co? Ja chyba nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam. Owszem mam masę kompleksów, wad które mnie dobijają, piękność ze mnie żadna ale żeby komuś zazdrościć? Nigdy. Może to dlatego, że ci bogaci, piękni, wygadani itp wcale nie są szczęśliwsi ode mnie... :p

Gość zlosssssssnica
twims- zazdroszczę ci podejscia, widzisz :D tomtomitom - tzn ? :O nie czaję bazy ;> czlowiek- dzięki, aż się uśmiałam :D

Gość Navya
a i jednak najlepiej dobierać sobie znajomych na mniej wiecej ,,swoim poziomie". bo jak ktoś ma czegoś znacznie więcej lub mniej to taka znajomosć długo nie przetrwa

Gość Łorlando Blóm
co pipko tu nie ma sie czego smiac, ja, blizna i chochol czesto chodzimy na wroble HAHA :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nie no, ja to częściej chodzę na gołąbki.... do baru oczywiście :D

gdybymmieszkala niedaleko mnie to bym cie zabieral gdzie kolwiek bym wychodzil....i zobaczyla bys jak to wyglada... zycie jak kazdeinne

Gość zlosssssssnica
navya- dzięki kobieto :) coś musze zrobic ze swoim pogiętym mysleniem, ale kompletnie nie mam dalej koncepcji. tomtomitom - zycie nie jak kazde inne, tylko bym zobaczyla jak laski na ciebie patrza i bym ci zaczęła zazdroscic.

Gość Łorlando Blóm
oooookeeeej ja lece!! dobrej nocy życze, wiem ze was boli fakt, ze juz dzis nie bedziecie mogli poczytac moich postow... PAPAPAPA Blizna, nie chlaj jutro to jedziemy, ty prowadzisz!

Gość twims
To wypracuj sobie takie podejście. Nie skupiaj się na innych i nie porównuj z nimi, bo zawsze będą jacyś lepsi od Ciebie..

faktycznie ciezko ci wytlumaczyc:P zobaczyla bys ze mam tak jak ty ja tez zazdroszcze innym..tyle ze brzydkim

Gość Czlowiek_z_bliznami
dozo kabanie :P Autorko, nie sluchaj toma, to ZBOCZYNIEC, chce cie wywieźć na manowce! :D:D:D

Gość zlosssssssnica
namiętnej nocy z poduszką i kołdrą Orlando :) tomtomitom - aż takie rwanie masz ? :OOO czlowiek- mnie też mianują ludzie wokół małą zboczurą tylko ciiiiiii.. :) także żaden zboczeniec mi nie straszny.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Taaaaak? Żaden zbokol ci nie straszny? :D Mnie i Łorlanda nie znasz :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Łorlando nie potrzebuje poduszki, nie bez powodu na niego wołają ,,Łorlando" :P A to czego nazywają cie zboczuchą? Co tam ciekawego robisz?

czy ja wiem czy takie straszne?? a najlepsze jest to ze mam tyle wad ale oczywiscie nikt tego nie widzi

Gość zlosssssssnica
wiesz... zawsze jakąś częsc zdania obojętnie jaką przetworze na tematykę erotyczną . często gadam o tym i ogólnie ze mną można zawsze pogadać na takie tematy. i wieeeele innych rzeczy,ale cię nie znam więc ci opowiadac nie będę :P a ty czemu zbokol ?

Gość zlosssssssnica
tomtomitom - jakie przykładowo te wady ? a mógłbyś mi się pokazać ? zwykła , ludzka ciekawość...

Gość Czlowiek_z_bliznami
aaa tyle gorzały, ze już sam nie wiem co robiłem żeby zostać ,,zbokolem roku 2009 i 2010" w pleciscycie ,,Ale urwał" :P Nie poopowiadasz nic? Niedobra :P

Gość zlosssssssnica
ok. pisz tu : xmeeeeenx@autograf.pl

Gość Czlowiek_z_bliznami
zlooosnica, pokaż buzie na maila czlowiek_z_bliznami@onet.pl , pliiiiiissssss ;) :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
czlowiek_z_bliznami@onet.pl ------w tamtym adresie zrobilem mały bląd

Gość Czlowiek_z_bliznami
BLIZNAMI, nie wiem, dlaczego pomiędzy ,,m" a ,,i" pojawia się odstęp :P

Gość zlosssssssnica
ale do tego stopnia jesteś zbokowaty,że masz jakieś doświadczenia z facetami? ;D nieeeee, wolę nie, jeszcze mnie gdzieś na ulicy poznasz i co ? nie spieprze na drzewo bo mi nie wypada :P tomtomitom- chewila, juz sprawdzam. ojjj zlosliwy to chyba kazdy jest ;>

Gość Czlowiek_z_bliznami
zloosnica no co ty, ja z facetami? :O noooo nie. Nooo weź zapodaj, na pewno cie nie poznam, nie ma szans, mieszkam baaaardzo daleko od ciebie :P