Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek boly

Leze w lozku i placze :( tez chcialabym byc szczesliwa

Polecane posty

Gość brzuszek boly

widzialam dzis dziewczyne jakas malolata byla przesliczka jak z bajki disneya. Razem z nia jej koledzy i kolezanki. Zalamalam sie, nie pierwszy raz zreszta. Ciagle sie porownuje, nigdy nie mialam ciekawego zycia,wesolego zywiolowego charakteru i umre jako szara nudziara ,znajde jakiegos faceta i tak nam zycie minie,zwykla polska rodzinka,bede w glebi nadal marzyla o super zyciu.Moja ex-przyjaciolka wyjechala rok temu do chinczykow, robi tam kariere jako modelka,szaleja za polkami. Za duzo sie chyba naogladalam komedii amerykanskich. Az mam lzy w oczach ,czas spac eh

Gość Amicorum
Co racja to racja, za dużo amerykańskich komedii romantycznych.

To czy będziesz miała wesołe,szczęśliwe życie,zależy tylko od Ciebie. Jeżeli będziesz tak wiecznie leżała i płakała to zarośniesz w tej pościeli. Uśmiech na twarz i do wszystkich:)Zobaczysz że się opłaca:D

Gość lusinda9
Mnie facet zostawił ...świat mi sie zawalil ale co zrobic..Pamietej zycie to nie film amerykanski..Głowa do góry i zyjemy ....Usmiechamy sie ..Trzeba pomoc szczesciu samo nie przyjdzie pamietaj!!!!!

Gość Mnich...........
bede w glebi nadal marzyla o super zyciu.Moja ex-przyjaciolka wyjechala rok temu do chinczykow, robi tam kariere jako modelka,szaleja za polkami." Chinole mają małe wacole, znikoma strata