Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa:(

CHROM NA ODCHUDZANIE

Polecane posty

uzywal ktos moze chrom przy odchudzaniu? aby nie jesc slodyczy i ogolnie mniej jesc:)?

kiedyś jak chodziłam na siłownie, żeby zrzucić parę kilo tak, nie jestem do końca przekonana czy zniechęciło mnie to do jedzenia słodkości.

Gość chrom trzeba wypróbować
samemu bo nie na każdego działa - jedni na niego reagują, a inni nie i jest to indywidualna reakcja niestety. Ale jeśli nie działa, to nie stosuj niepotrzebnie, jeśli działa to też zbyt długo nie stosuj - bo chrom może być niebezpieczny dla zdrowia, w takiej formie w jakiej jest sprzedawany jest ok, ale w organizmie może zachodzic jego utlenianie do chromu rakotwórczego - więc nie wolno przesadzac

Z tym chromem to jest różnie - na moją koleżankę podziałało i zrzuciła 15kg. A na mnie niestety nie...

Gość psychotropy
Chromem leczy sie cukrzyce

Gość w sytuacjach
tak chromem leczy sie cukrzyce,a przy okzji działa to korzystnie na spalanie tkanki tłuszczowej polecam naturalny suplement Chromwital,

wiecie , ze zaczyna dzialac;d

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; WIDZIAŁEM CHROM NIEZBYT DROGO .Jak chcecie podam gdzie .Starcza na wiele lat . Gdzie, gdzie, gdzie widziałeś?

Gość ja też kiedyś łykałam chrom
i jadłam słodycze jak zawsze - więc na mnie nie działa :-)

Gość Tamarka34
Stosuje Get Slim, który jest głównie na bazie zielonej kawy, ale zawiera też chrom. Jestem zachwycona, bo faktycznie zmniejszył moje łaknienie na słodycze, i dodatkowo nie podjadam między posiłkami.achęcam.:-)

Gość gość
Może i działa ale lepiej z jedzeniem go wchłonąć a nie tam w tabletkach... skąd wiecie co tam jest jeszcze poza chromem, tylko ludzim kieszeń nabija którzy to sprzedają. Ja odkąd piję soki wyciskane to dodaję coraz więcej zielonych warzyw za każdym razem i całkiem mi się zmieniło podejście do słodkiego, już nie trawię tego co do niedawna wydawało mi się tylko lekko słodkie... A przy okazji takie soki to bomba witaminowa i podjadać też się już nie chce ;) Tu sobie mozecie więcej poczytać http://terapiasokami.pl/jak-pic-soki