Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reinrag

kocham mojego eks

Polecane posty

Gość reinrag

minelo juz 7 lat odkad zerwalam ze swoim eks.jednak szybko zrozumialam,ze to byl blad.nie moglam sobie z tym poradzic i wyjechalam za granice.tu kogos poznalam,zareczylam sie...jednak caly czas o nim mysle.jestesmy nadal w kontakcie sms-owym.on ma juz zone i 2 dzieci(to pierwsze z wpadki).pisal mi kilka razy,ze jej nie kocha,tylko mnie,ale jest z nia dla dobra dzieci.co powinnam zrobic,nie moge o nim zapomiec

Gość Elliot
Nic nie możesz zrobić... nie możesz rozbić jego małżeństwa.. zabierać dzieciom Ojca.. Wiem, co czujesz.. Kocham faceta z którym jestem.. ale jest także inny... z którym już dawno dawno się rozstaliśmy.. I zawsze będzie miał swoje miejsce w moim sercu.. nie raz o tym myślę.. ale nie zburzyłabym naszych poukładanych związków... Jego kobieta go kocha.. I mojemu facetowi też nie potrafiłabym czegoś takiego zrobić..

Gość Sputnik91
Jak to nie może ? ... Pierdolety... Niech czyni wg sumienia ;] Jeśli nie będzie mieć później wyrzutów że rozbiła małżeństwo itd. to niech bierze dla siebie jak najwięcej - bo tyle w życiu mamy co dla nas i co dajemy innym ( a TYM KTÓRYCH KOCHAMY szczególnie ) skoro go KOCHA i on JĄ TEŻ to w sumie rozbijając jego związek go URATUJE bo się facet męczy myśląc o niej tak samo jak ona się męczy będąc ze swoim facetem a myśląc o nim.