Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od piątku weekend

Już jutro weekend i imprezki!

Polecane posty

Gość Od piątku weekend

Piękny weekend się zapowiada,pogoda coraz lepsza,już jutro grill ,piwko i dziewczynki,!!

Gość Od piątku weekend
japierdollę w swieta chcesz balowac i wyrywać laski? pustetonie jakie świeta ,weekend jest i koniec

Gość Od piątku weekend
japierdollę to sobie nie obchodz kretynko. jestes za glupia zeby zrozumiec moj przekaz. z kim chcecie balowac jak zdecydowana wiekszosc bedzie siedziec z rodzina i wpierniczać jajka? a i jak ci sie w polsce nie podoba, to na co czekasz? sila trzymają? wypie**alaj stad możesz sobie nawet siedzieć z całą obrzyganą rodziną i pierdzic tymi jajami,ale zrozum mule parafialny,że nie każdy musi to samo robić,a jak ci nie odpowiada,to spierdalaj do watykanu ,drobny prostaczku

Gość tg3qytygg13
Heh, ja co roku imprezuję w wielki piątek:) W sobote to nie, bo rano większość wstaje wczesnie i jedzie do rodziny, ale juz wieczorem w niedziele często się spotykamy na piwku ze znajomymi. Każdy ma wolne, więc jest dobra okazja. Nie każdy obchodzi święta, jakoś ja mam dużo znajomych do imprez. A i rok temu, w niedzielę wielkanocną robiliśmy grilla u znajomego i czynna była tylko stacja benzynowa, żeby kupić piwo. Kolejka w tej stacji była taka, że wyłaziła na zewnątrz. I to sami normalnie wyglądający ludzie, nie żadni menele.

Gość Pączikta
Od piątku weekend, może u ciebie azbestowy ch­uju rodzina jest obrzygana i w święta sra jajkami. Ty knurowaty krowi zwisie!

Gość tg3qytygg13
W wigilię nie, bo trzeba siedzieć wieczorem z rodziną, ale już w pierwsze święto jak najbardziej:) Nie rozumiem twojego problemu, jest jakiś przymus obchodzenia świąt? Ja tego nie lubię, jeżdżę tylko na spotkania rodzinne, bo wiadomo, że nie powiem rodzicom albo babciom, że nie przyjadę.

Gość oszołomny
:D

Tylko że w Polsce są też ateiści i stanowią na pewno jakiś tam % Polaków, więc o czym Ty rozmawiasz ? Ateista nie obchodzi świąt, a niech ich będzie nawet 10 %, choć na pewno jest więcej to wśród znajomych znajdą się takie osoby :D Ja jakbym rzuciła hasłem impreza to by lecieli jak poje.bani :D:D To że Ty musisz siedzieć i żreć przez 3/4 świąt nie oznacza, że ja nie mogę iść na piwo 🖐️

Gość NO NIEEEEEEEEE
"To że Ty musisz siedzieć i żreć przez 3/4 świąt nie oznacza, że ja nie mogę iść na piwo" może dla ciebie swieta to siedzenie i wpierdalanie od switu do nocy, ale uwierz, ze nie dla wszystkich, mimo ze spedzaja czas z rodzina i nie ida na piwo :o co za idiotka

Gość jutro rybka
jutro z kumplem jedziemy po raz pierwszy w tym sezonie na rybki,nocleg pod namiotami,rybka pływać lubi,więc i gorzałka będzie i żeberka pieczone,polecam wszystkim!

Gość huurraweekend!
Dziś najlepsza impreza w kościele zaczyna się triduum paschalne Tylko raz w roku mozna przeżyć coś tak niezwykłego ...........

Gość mniam mniam pod bimberek
mam już na jutro przygotowaną karkówkę z ziółkami,tylko upiec i jeść

Gość i pod bimberek
dziś wedziliśmy kiełbachy i szynki,obżarliśmy sie do oporu,piękny dzionek

ja też wczoraj zaczęłam świętować :classic_cool: od razu przypomniały się wakacyjne melanże :) ahhhhhhhhh :)

Gość wink wink
ufff, ale macie zapal :D ja to sie na ten weekend ciesze, ze bedzie mozna odpoczac i nic nie robic i najlepiej nigdzie nie isc, ew. na spacer, ale ja to czlowiek pracy, non-stop zmeczenie i brak snu, wy pewnie jeszcze mlodziki imprezowe ;)