Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaandjkwdedew

jak oceniacie moje zycie? jest beznadziejne?

Polecane posty

Gość Juliaandjkwdedew

Mam 24 lata. studiuje fizjoterapię. Na studiach idzie mi cięzko zawaliłam 2 lata. Jestem ładna wg ludzi ,ale zbyt nieśmiała , zamknieta na kontakty z nimi. Faceta mam i zawsze miałam ,ale z obecnym nie zbyt mi sie układa i nie wyobrażam sobie przyszłości z nim. Znajomych jakiś mam ,ale mało i w moim rodzinnym mieście głównie , an roku nie mam bliższych znajomych ,ale nie jestem też jakas odrzucona. Nie zdałam pare razy prawa jazdy i sobie odpuściłam w końcu. Mam kasę ,ale od rodziców póki studiuje mam zainteresowania i pewne uzdolnienienia ,ale za mało poswiecam im czasu Stanowczo za mało wychodze ,,do ludzi"

Gość Juliaandjkwdedew
no bo mnie oceniają jako atrakcyjna raczej staram się siebie obiektywnie oceniać

Gość Juliaandjkwdedew
up

Gość z dachu
zaraz tam beznadziejne ot, zwykła dziewczyna, zwykłe życie

Gość a dlaczego ci zalezy żeby
obcy ludzie oceniali twoje życie?

Gość misiopysiok
beznadzieja, w tym wieku powinnaś CO NAJMNIEJ wystąpić w hot or not albo x factor

Gość lllalalaalallalalalal
przegrałaś no na prawdę :( a tak poważnie to nie wiem co ty chcesz od swojego życia wiele osób ma o wiele gorsze

Nie rozumiem dlaczego ludzie na siłe próbują się dołowac i wyszukują sobie problemy:O

Witaj Może tak powinno się zaczynać odpisywanie na temat. No a wracając do tematu. Czy na prawdę lubisz to co wybrałaś sobie za cel, mam na myśli te studia czy na prawdę chcesz to kontynuować, czy to tylko powód by mieć jakieś wyższe wykształecenie czy jak się przyznałaś kase od rodziców? Mówisz że masz nie wielu znajomych wiesz to nie takie złe mało kto może ci "wbić nóż w plecy". Nie możesz się ograniczać tym że jesteś małomówna i nieśmiała. W końcu do ośmielenia się nie potrzeba rozmów o życiu trudnych tematów. Wystarczy rozpocząć rozmowe o zaliczeniu, zajęciach najciekawsze rozmowy mają durne początki. Powinnaś skorzystać z zaproszenia wyskoczenia na piwo, herbatę, wycieczkę integracyjną. Wszystko samo przychodzi. Co do faceta, jeśli nie jest ci z nim dobrze to mu to powiedz i nie owijaj w bawełnę, chyba nikt tego nie lubi "nieszczerości" Czemu chcesz by ktoś oceniał twoje życie? To naprawdę i wybacz za to "durne" życie nigdy nie będzie w pełni przeżyte i "twoje" jeśli potrzebujesz ocen, ono jest twoje powinnaś mieć gdzieś co inni sądzą, bo to ty nim kierujesz a życio tylko jedno i to jeszcze krutkie. Twoje życie nie jest złe po prostu jesteś w takim wieku że nie wiesz jeszcze do końca czego chcesz, co widać po zrezygnowaniu z prawa jazdy. Najlepiej codziennie zrób sobie plan i próbuj choć troche go wypełnić, nie być co do niego skrupulatnym, bo najlepsze co nas w życiu spotyka rodzi się w chaosie i nieporządku :) Pozdrawiam