Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natshien

jetem gruba?zdjęcia.

Polecane posty

w mojej rodzinie też wszyscy powtarzają, że powinnam iść za policjantkę, czy coś, bo mam taką budowę :D grrr nie cierpię swojego ciała.

Gość Ja radziłabym Ci
tak jak już ktoś poprzednio pisał: majtki z wyższym stanem (te które masz na sobie na zdjęciu to jakiś koszmar - jakby się wpijały i są zdecydowanie za nisko!), a góra to jakiś push-up (nie wiedziałaś że typ stroju, który masz jest raczej dla dużych piersi??) Ale zdecydowanie nie wyglądasz na swoją wagę, to raz:) A dwa: uprawiać jakiś sport możesz dla siebie i swojego zdrowia, niekoniecznie tylko po to żeby się odchudzać:)

''Ja radziłabym Ci '' - rozumiem rozumiem, majtki mają wyższy stan tylko ja lubię takie niskie, i dlatego tak załozyłam:P nono, bo przez tą budowę mam może tyle kilogramów... ble

Wy to qrwa zawsze robicie problemy. Sa dziewczyny z nadwaga albo z innymi problemami i one moga narzekac. Ale ty? Chyba Ci sie nudzi w domu i szukasz w sobie co jest nie tak. Jak dla mnie to masz swietne cialo i radze nic nie zmieniac. Gdyby moja dziewczyna takie miala to bym byl w siodmym niebie. Na wage to nie ma co patrzec tylko na wyglad.

Ja radziłabym Ci -- no tą stronę już odwiedziałam, ale niestety nic po tym nie wywnioskowałam;/ ale poszukam poszukam jakiegoś odpowiedniego...dzięki ;)

Levviatan- aaa to trzeba było mówić od razu :D ale nie mam zbytnio czasu, żeby tu siedzieć bez przerwy, więc musimy tak pisac. przykro mi :D

natshien -> no cóż muszę się z ty jakoś pogodzić :P ale i tak pewnie mieszkasz na 2 końcu polski ;]

no cóż taki jest internet że jak się tutaj spotka kogoś ciekawego to mieszka co najmniej 300 km dalej :P

Gość Nigotka x.x
Nie jesteś ani gruba,ani szczupła.Masz nieco męską sylwetkę-bez widocznego wcięcia w tali.Nie obrażając cię-ja wyglądałam tak po urodzeniu dziecka...

Levviatan - no tak tak, ale nic nie zrobisz;p;p Nigotka x.x - wiem, tylko nie mam pojęcia co z tym zrobić.. wiem że ruch ruch, i jeszcze raz ruch pomoże, tylko żeby było kiedy : (

Gość kasiiiiuuunia
no gruba to nie ale do szczuplych tez nie nalezych uff dobrze ze mam ladna figurke :)

Levviatan- nooo tak tak ;)) to lepiej poznawać jakieś z bliska nie?:) Kasiuuunia- pozazdrościć w takim razie, eh :}

natshien -> z bliska o ile chce się czegoś więcej niż znajomości ;) odległość zawsze niszczy związki

Gość Wlazła kłeza na chałupa
Wmawiacie jej ze ma swietna figure, a przeciez jest spasiona jak tucznik na sped :O Gdyby moja dziewczyna sie tak zapuscila wyslalbym ja na aerobik i zamknal lodowke.

Gość ja chodze codziennie na fitnes
i tak wygladam. Wiec wg mnie nie jest tak zle ;)

Gość smdjmdg
jestes krepym kurduplem na krotkich nozkach

Gość cvcxbvcvbgvv
popracuj nad boczkami i bedzie ok nie chodzi tu o diete ćwicz codziennie brzuszki lub hula hopem krec albo kup se twistera

Gość smdjmdg
leviatan, jestes prawikiem???

Levviatan- tak?oj przykro mi, ale na pewno długo to nie potrwa co ;p teraz lato idzie, zejdzie się ich pełno na plaży, to weźmiesz się do roboty ;-) heheh :)

Gość litr to litr i kropka
leviatan- gwoli sprostowania :D litr tkanki miesniowej wazy TYLE SAMO co litr tkanki tluszczowej :) jedynie objetosciowo jest roznica, litr tkanki miesniowej ZAJMUJE MNIEJ MIEJSCA :) niz tkanka tluszczowa :) tak samo metr jedwabiu bedzie rowny metrowi bawelny bo metr to metr za to pewnikiem jedwab bedzie lzejszy ot tyle autorko- nie jestes gruba!!!!!!!!!!!!! jedyna moja uwaga? twoj brzuch wyglada troszke jakby przydalaby mu sie herbatka figura czy inne przeczyszczajace... zeby pozbyc sie "zaleglosci" tez mi sie tak czasem brzuch robi, ale wypije herbatke i pozniej duzo lepiej wyglada! :P

litr to litr i kropka - a jaka herbatka?stosowałam już takie rzeczy i nic nie dało grr :D i jestem jestem gruba, wiem to;p

lol :D padłem xD "jedynie objetosciowo jest roznica, litr tkanki miesniowej ZAJMUJE MNIEJ MIEJSCA" litr to stała jednostka objętości wynosząca 10 cm sześciennych, a nie że litr = kilogram danej rzeczy xD