Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandraa!9090992

Dziwne uczucie Gdy zasypiam. Co to jest???

Polecane posty

Gość Aleksandraa!9090992

Cześć. Od pewnego czasu zauważyłam że w nocy gdy leże na łóżku i np nie chce mi sie bardzo spać... i nagle gdy zasypiam to mam dziwne uczucie takie jednorazowe jakby coś przechodziło przeze mnie.. na całym ciele taki jakby dreszcz... nie wiem jak to określić... na samym początku myslalam ze może jakieś duchy nawiedzenie czy coś ale to sie zdarzało cześciej. nie coodziennie.. kilka razy pod rzad.. potem przerwy kilka dni... i znow wczoraj tak mialam. nie wiem moze to oznaki choroby... nie tlyko u mnie w pokoju tak sie dzieje bo jak spalam u koleżanki to tak samo// to sie dzieje gdy powoli zasypiam i nagle to uczucie i sie budze. pomóżcie.

Gość Aleksandraa!9090992
mam Matke Bożą na szyji.. :) no ale co to moze znaczyć? bo naprawde sie boje.. a gdy leże np i zaczynam o tym uczuciu dziwnym myslec.. to ono przychodzi tez .

Gość Aleksandraa!909099222
Wierze.. ale raczej nie wiem czy chodi tu o te moce.. moze jestem jakos chora albo cos o czym nie wiem i takie mam objawy... nie wiem. nigdy takiego czegos nie mialam.. gdy zdarzylo sie to pierwszy raz nie wiedzialam co sie ze mna dzieje