Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuloozowana ;]

Co będziesz dziś robił/a? ;)))

Polecane posty

Gość wuloozowana ;]

Bo ja bd miała leeenia ;DD. I siedziała na kafeterii i odp. na tematy. Ostatnio cały czas wychodziłam i dzisiaj przerwę mam. Chyba, że zadzwoni po mnie jakaś kumpela, ale nie sądzę ;>. Sory za taki głupi temat, ale nudno mi troszkę ^^. No to słucham Was xd.

Gość wuloozowana ;]
O, to macie średnie plany ;>. Ale i tak życzę miłego wkuwania i sprzątania xd. W końcu święta...

Gość Odwiedze jedną
laske, później drugą, wróce do chaty coś zjem, prysznic, wlece do trzeciej laski, później szybko odebrać żone z pracy, kolacja piwko i jakiś filmik.

ja idę zaraz powiesić pranie na ogródku i posiedzę tam trochę z synem:) później obiad, upiekę ciasto bananowe, posprzątam trochę, dokończę malować szafę i może coś jeszcze będzie mi się chciało :)

Ja będę robić wszystko byle się nie przygotowywać do matury:) Czyli prawdopodobnie nawet posprzątam. I może w końcu zacznę szukać pracy i nowego lokum (mam tylko miesiąc aaaa!) I znowu pewnie poświęce 2 godziny na idiotyczne rozmowy ze współlokatorem.

Gość ummtzze
sprzątnęlam już chatę, umyłam okna, uprałam dywan, uprałam i powiesiłam firanki, za chwilę pastowanie podłóg, sprzątnięcie wszystkich szafek kuchennych, zakupy, a wieczorem piwo i sex :classic_cool:

Gość niuniua
ide na miacho a potem picie %%% :D

a ja idę do pracy..wracam po 20stej..zjem coś, ogarnę się i tak zleci... głowa mnie boli.. nie lubię tej pracy..rzygać mi się chce że muszę tam iść.. i jeszcze baba na 14stą zapisana..wejdę i od razu za pracę.. może to i lepiej..mam nadzieje, że szybko mi zleci..