Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dloepwkk

Wymiencie choroby na jakie chorujecie- wszystkie jakie macie.

Polecane posty

Gość cokolwiekja
haha w sumie to każdy na coś choruje :) kobieta, 23 lata i co następuje: skaza białkowa - KOSZMAR! anemia niedociśnienie alergia na grzyby i pyłki oraz pokarmowa na mnóstwo rzeczy i mam coś z kręgosłupem była też depresja, nerwica i anoreksja, ale to w poprzednim życiu :)

Gość kicia smicia
nerwica natrectw i depresja,ogolnie ciagle zmeczenie,zawroty glowy,problemy z cera,jakas wysypka ciagla na lokciach,czeste bole glowy,mam 24 lata

Gość EWQQE
TRĄDZIK , HEMOROIDY,OTYŁOŚC , PRUCHNICA, SKOLIOZA , NERWICA,DEPRESJA,ŻYLAKI

Kamica woreczka żółciowego zaburzenia hormonalne nerwica lękowa ciągle bóle głowy i zmeczenie jakiś tam krwinek za mało w badaniach ostatnio wyszło no te cholerne zęby mądrości :o

Gość jaguarrr1967
niedoczynność tarczycy, uraz kręgów szyjnych, włókniak, celullit:)

Gość EWQQE
HEMOROIDY, PSYCHOZA,SKOLIOZA,ENDOMETRIOZA, BUGOZA

Gość kicia smicia
u mnie jeszcze anemia a do tego zaczelam tyc i mieszcze sie tylko w 1 spodnie:(

Gość jaguarrr1967
no i nadwaga:)

Gość niedociśnienie
+ bardzo wysoko puls, tachykardia, ciągłe zmęczenie, huśtawka nastrojów

o matko u mnie tez tego troche jest.. ja 22 lata. bardzo silna nerwica, depresja mam poważne problemy z jelitami (leżałam dwa razy w szpitalu) migrena wada wzroku z takich orzeczonych chorób to to..a prócz tego to mam bardzo dużo objawów innych chorób.. mogę mieć coś z ciśnieniem, sercem, ogólnie poracha jest u mnie.. w tym roku się przebadam..nie będę sobie wkręcać przecież.. ogólnie jestem słaba fizycznie.. krwotoki z nosa.. ataki jak się zdenerwuje.. ehsz.. :) kilka razy karetka mnie z pracy zabierała a mam dopiero 22 lata..a tyle za sobą.. :)

- niedoczynność tarczycy - chondromalacja rzepki (w ogóle mam jakąś wrodzoną wadę stawów) - depresja - nerwica natręctw - ciągłe problemy z cerą a lat mam prawie 21.

Gość skąd tyle tego???
Co drugi/a z was ma depresję albo nerwice... W takim wieku??? Ja mam tylko chorą tarczycę. I czasami przeziębienie.

Gość cokolwiekja
22 lata i pierwsza próba samobójcza. to chyba depresja, co? a skąd to się tak nagminnie dzisiaj bierze, to ja nie wiem, świat jest okropny... tylko życie jest piękne i tego trzeba się trzymać :)

Gość moze ktos mi pomoze
przewlekła angina ropna od 3 lat i to wszystko :O wcześniej bulimia, depresja, nerwica lekowa, mam podejrzenia schizofrenii (20 lat) ktos cos zna na przewlekla angine i przeziebienia? :O

Gość jaguarrr1967
zgadzam się, że świat jest okropny ale życie cudowne i to mnie trzyma, bo inaczej... bez sensu

Gość teraz kolej na mnie
nerwica problem z krinkami czerwonymi zapalenie pęcherza problem z jelitami EE A ZAUWAŻYŁYŚCIE MOZE PRAWIDŁOWOŚĆ MIĘDZY NERWICĄ A KRWINKAMI CZERWONYMI POCZYTAJCIE O SKUTKACH BRAKU ŻELAZA

Gość usmieszek smiley
-nerwica natręctw -depresja -alkoholizm -narkomania -chyba wrzody na żołądku (wieczna zgaga , ból itd)

nawracające anginy wyleczyłam - gronkowiec złocisty w gardle anemie z niedoboru żelaza wyleczyłam - dieta i hormony Jestem zdrowa.. trochę krzywy kręgosłup.. A nerwica to u was chyba z nudy.. weźcie się za robote to przesatnie wszystko boleć:D autentyczne lekarstwo..:)

Gość ile masz lat autorko
35 lat wada wzroku jakas nerwica albo fobia spoleczna(nie lecze) trzeszczy mi w szyji jak obracam glowe puchna mi ostatnio kostki u stop nabawilam sie zespolu ciesni nadgarstka ale boje sie ze to nie z przesilenia rak tylko cos powazniejszego w zwizku z zcn musze miec zabieg bola mnie kolana jak ukucne i wstaje z tej pozycji

Gość querrroo
nerwowość wada wzroku próchnica paradontoza nadwaga (10kg nie wiem czy to choroba ale nic przyjemnego) uczulenie na wiosenne pyłki i kocia sierść duże prawdopodobieństwo genetyczne żylaków (kiedyś w przyszłości)

Gość querrroo
i bardzo częste przeziębienia

Gość sara3535
Zastanawia prawidlowosc- niedoczynnosc tarczycy nagminnie i uczulenia ida w parze. Dziewczyny, jestescie mlode a nerwice i choroby Was zzeraja. Zadbajcie o siebie bo jestescie dla siebie najwazniejsze, przed Wami duzo lat zycia i musicie miec sily.

Gość prinzesska27
Wada wzroku Niedoczynnosc tarczycy "Wieloletnia nieplodnosc" Stany depresyjne