Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola ):

Moje życie to jeden wielki bezsens. Wejdzie ktoś i przeczyta?

Polecane posty

Gość Karola ):

No więc już na wstępie zawiadamiam, że mogę się ciut rozpisać, tym samym zapraszam tylko cierpliwych do lektury xd. Czyli tak: niedługo skończę 1 gimnazjalną, ze zwyczajną, przeciętną, niewyróżniającą się średnią. Ok. 4.0, może troszkę więcej. Żaden przedmiot mnie nigdy szczególnie nie interesował, no dobrze, szybko uczę się języków, ale nauczycielki są do dupy. Jestem średnio ładna. Właściwie okropnie zwyczajna. Wzrost: 170, waga ok. 53, 54: ogólnie jestem dość szczupła. Oczy ciemnozielone, nudna twarz o znudzonym wyrazie twarzy. Ciuchy trochę na punka, więc na wstępie wszyscy mnie uważają za dziwadło. Mam dwie kumpele. Niby ok, bywało z nimi lepiej. Średnio nam na sobie zależy, jedna za drugą w ogień by się nie rzuciła. Jeśli sama do nich nie zadzwonię i nie spytam, czy wyjdą, to siedzę cały dzień w domu. One generalnie mają mnie gdzieś. Generalnie. Nie mam żadnych pasji, może ledwo zainteresowania. Lubię słuchać muzyki, jak wszyscy, czytać książki, no i myślałam, że rysowanie nieźle mi wychodzi, ale porównując się do innych z mojej klasy, to jestem straszliwie niepomysłowa i mam krzywą kreskę. Pisałam bloga, ale pół roku temu zamknęłam, nie wiem, czemu. Właściwie całkiem to lubiłam, ale blog nie cieszył się szczególną popularnością ;p. No i właściwie to nic w życiu nie osiągnęłam. W podstawówce jakieś tam świadectwa z paskiem, na egzaminie 35 punktów... Ale co z tego. Żadnych zawodów, konkursów... Jestem mało ciekawa, nie ma ze mną o czym gadać. Trochę mnie męczy nieśmiałość. No i nie wiem, kim chcę być w przyszłości. Wiem, że to chyba ostatnie miejsce, gdzie ktoś mi pomoże albo chociaż to przeczyta, ale już nie wiem, do kogo się zwrócić. Koleżanki mają problemy typu: włosy mi się puszą. Co mam zrobić ze swoim życiem???

Gość Karola ):
Aha i proszę bez podszywania się albo odpowiedzi, które nie pomogą ani trochę.

Masz 13 lat, czy tam 14, więc jeszcze tyle razy dostaniesz kopa od życia(tego pozytywnego kopa i negatywnego), że teraz nie powinnaś się zastanawiać nas sensem swojego życia. Znajdź inne kumpele, inne hobby i szalej 🖐️

Spoko, zobaczysz z wiekiem Ci przejdzie takie narzekanie i użalanie się nad sobą, pamietam jak byłam w Twoim wieku, też miałam wielki "ból istnienia". Dziś na to patrząc moje problemy były takie wyimaginowane, że mogę się dziś z tego smiać:)

Masz 14 lat. Przecież nie musisz wiedzieć co chcesz robić i nawet dobrze, że nie wiesz. Musisz poznać życie najpierw, nie można się ukierunkować na coś w takim wieku. Wiesz, że tak naprawdę ok. 10 na 30 maturzystów nie wie co w ogóle chce robić w przyszłości? Pasja to jest coś wspaniałego, ale trzeba popróbować wielu rzeczy by ją znaleźć. Co Ty miałaś w wieku 14 lat osiągnąć?

Gość Karola ):
Tylko, że ja nawet nie mam tego bólu istnienia. Po prostu nie mam żyć ani dla kogo, ani po co.

Gość popopoooooooooooo
daj swoje zdjecie lub napisz do mnie a znajde duzo pozytywow i d0radze Ci co zrobić zeby lepiej wyglądać:) Zajmuje sie wizerunkami, wiec troszke sie na tym znam.

Gość Karola ):
Eee wolę nie. Jeszcze mnie tu ktoś znajdzie.

Żyj dla siebie, masz napewno jakichś znajomych, rodzinę na której Tobie zależy. Korzystaj z zycia, szkoda życia na smutki. Sama zobaczysz, że z czasem się zmieni na lepsze:)

Gość Karola ):
Przecież pisałam- dwie przyjaciółki mające mnie w dupie. A rodzina to tylko rodzice. Nawet rodzeństwa nie mam ;(

Gość Karola ):
Nie wiem, o co cho. Rodzice są nudni.

Gość popopoooooooooooo
Spoko. Powodzenia!

Gość Karola ):
Nie buntuję się przeciwko nim. Ale co mam z nimi robić? W tym wieku.

Gość Karola ):
Oni by nie żałowali, gdybym umarła.

Gość Karola ):
Ej no, z mleczkami się już dawno pożegnałam. Nie mam zwierzęcia.

Gość Karola ):
Mleczakami znaczy.

A dlaczego 13 czy 14 ma być mądra? No sory, młoda jest to ma prawo być nawet i głupia. To nawet lepiej, na wszystko przychodzi czas. Czujesz się niepotrzebna i zwyczajna poprzez brak pasji(notabene ja wciąż nie mam konkretnej pasji za to interesuje mnie wszystko praktycznie...no, ok uwielbiam f1, ale by naprawdę się tym cieszyć to jednak trochę pieniędzy trzeba mieć) Gdybyś miała zwierzę wiedziałabys, że musisz mu pomagać bo bez Ciebie nie przeżyje. A spędzanie z nim czasu naprawdę jest ciekawe:)

Gość Karola ):
Ech, dzięki, już nawet byłam na dworze z kumpelą. Sama po mnie zadzwoniła (!!!). nadal oczywiście uważam, że jestem nudna, niepotrzebna i do niczego, ale przynajmniej sie dotleniłam. A o zwierzaku nie mam co marzyć. Starsi się nie zgodzą ;(((.

Gość proszek do prania moze
proszek do prania jeszce cie nie zablokowali