Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiuiiuiuiui

Dlaczego wiekszosc kobiet chce starszego faceta ???? :/

Polecane posty

Gość iiiuiiuiuiui

Jestem zasmucony, ogladam sobie sympatie bez rejestracji i w pytaniach pod proflami piszą młodsze np : do 40l - 25-30 do 30 latka - 19-25latki do 20 latka - dzieci z podstawówki ktore klamią,ze mają 15 lat i 15-17 latki. Dlaczego tak jest? Ja mam 20 i chcialabym poznac jakąs 35-45 latke, ale na moim chceniu się konczy.

Gość gwoli wyjasnienia...
co za bzdury piszesz

Gość iiiuiiuiuiui
pisze to co widzę

Dlatego, bo starsi mężczyźni są dojrzalsi od rówieśników, mają większe doświadczenie życiowe, są bardziej odpowiedzialni no i nie ukrywajmy, mają jakąś "pozycje", dzięki czemu kobieta może czuć się bezpieczna:)

Gość patologiczny
bo chcą szybko zajść w ciąze zeby zatrzymac przy sobie faceta ktory bedzie na nich łożył

Gość matacz ,,,..,,,,
a na co kobiecie jakis młody kogucik ? ktory tylko pieje i pieje i pieje i ktremu sie w wydaje w dodatku , ze jak mu penis stoi non stop i moze 5 razy to juz jest super - kobieta to jednak cos innego nizli sie wlasnie takim 20 latkom wydaje - choc i znajda sie amatroki takich kogucików to jednak zawsze lepszy sprawny stary kogut :) :) :)

Gość matacz ,,,..,,,,
bo ten stary kogut jest wladcą kurnika - a młody zawsze musi stac z boku i nie wazne , ze młody silniejszy , stary za to bystrzejszy no i jak by co zawsze ma telefon pod reką i po kolege lisa moze zadzwonic by ten młodego uteperował ha ha ha ha:)

Gość mi sie wydaje
Ja mam 38 lat ale 20 latka bym nie chciała bez przesady.Moze byc młodszy ale góra 3 lata i starszy tez góra 3-5 lat

Gość Ja mam 32 lata i preferuje
Panow w wieku 24-35lat. Ale idealny dla mnie to tak ze 28 ;-)

Gość bo własnie większość tych
starszych nie ma tak spatrzonego poglądu na temat kobiet, jak np 'prawiczek bez wiary'- są pewni siebie, nie mają tylu kompleksów a przez to nie wyżywają się na kobietach, szanują je, są dojrzalsi, bardziej odpowiedzialni, wiedzą czego chcą, z szacunkiem odnszą się do kjobiet i ogólnie do życia jak już zaznaczylam- większość z nich :) (a zaraz pewno poirytuje się jakiś prawiczek smarkaty, że to pewno o kasę chodzi :D:D:D:D ale cóż... tu właśnie wychodzi ten brak dojrzałości i szczeniackie podejście do wielu spraw :) )

Nieprawda, w kazdym wieku mozna spotkac roznych ;) wrecz przeciwnie wielu mlodszych jest swiezych, pelnych zycia, nie spaczonych i odpowiedzialnych :) tyle ze ja nie szukalam 20-latkow , tylko ciut starszych, bo zalezalo mi nie tylko na sexie, a na zwiazku

Gość davca
aaaaaaaaaaaa wiec jednak szukacie niewolników , sponsorów itd. wszystko dla siebie , a co z daniem czegos facetowi ? bo co checie i czego szukacie to jzu napisaliscie egoistki jedne , a mianujecie sie takimi wartosciowymi , a tu taki zonk ! wymagania - wy to je miec mozecie , ale jak ma je facet ojjj to bida oj bida :)

Gość mi sie wydaje
ale nie w kazdym przypadku ze chyba tez chodzi troche o to ze przy takim młodym facecie starsza kobieta młodnieje. Zaczyna sie inaczej ubierac,bardziej dba o siebie i bardziej w siebie wierzy.Jeśli kobitka ma 35-40 i zainteresuje sie nia facet 23-28 no to kuzwa Ona wtedy odrzywa!!niestety takie zwiazki sa chyba na krótka mete nic trwałego pomiedzy kobieta 40 lat i facetem 25 raczej nie bedzie.

Gość davca
tylko zryta psyche takiej kobiety tak skutkuje . jezeli kobieta zna siebie , nie potrzebny jej młody gostek by odrzywac , a kochajacy ktos i dla niego czy ma 25 lat czy 60 bedzie piekna . Kobiety nie mozna zagasic ile by sie lat nie miało , nalezy ciagle podsysac jej ogien .

Mataczu, jestes wrecz obrzydliwy :(

Gość mi sie wydaje
jasne tylko ze własnie ten kochajacy rówiesnik tego ognia tak nie podsyci jak ten małolat.To nie zryta psycha tymi kobietami kieruje,ale ty pewnie jestes facetem wiec tego nie zrozumiesz.

Gość racjonalistka!!!!!!
Ja myślę, że kobiety wolą starszych, bo łudzą się, że już im wywietrzały wszystkie głupoty z głowy i nie będą się puszczali. Kobiety chcą przede wszytskim wiernych i poukładanych facetów, a starszy się z takim kojarzy,

Cos Ci sie nie podoba? Ja znalazlam tego, kogo szukalam... ;-P

Gość mi sie wydaje
idiotki idiotki....i co ci nie pasi

"Dlaczego wiekszosc kobiet chce starszego faceta ?" dlatego, że WIĘKSZOŚĆ FACETÓW CHCE MŁODSZYCH LASEK :D chyba, że są zboczeńcami :P

bo kobiety w większości do myślenia używają głowy i kory mózgowej. Mężczyźni, zaś do myślenia używają główki kutasa i jaj, co w zupełności wystarczy do egzystencji. Kobiety wiedzą, że jak starszy, co-nie-co, to już trochę potrafi i nie spuści się na widok piczki, a spuści się tam gdzie trzeba, co jest niezwykle przyjemne dla kobiety, lecz dla faceta juz nie bardzo, bo może być z tego bachor, wyjątkowo, nieprzyjemna strona dziubdziania. Gdy facet jest już troche bardzo stary, to się go wymienia na młodszy model, jako producenta spermy, bardzo dobrze wpływającej na samopoczucie i wygląd owej pani. Amen. tyle słów na dzień dzisiejszy.

Gość Mró
Tyle zdań w jednym poście. :D Nie zmęczyłeś się zanadto? :D

Gość Mró
Taki Twój los...

Gość ajbdjcbwicvbwjc
A co z tego, że wierny i poukładany facet da kobiecie dom? Nie rozumiem tego, dlaczego frajer? Przeciez kobieta da mu za to swoją miłość, urodzi dzieci, będzie wierna kochająca, on będzie taki w stosunku do niej i założą szczęśliwą kochającą rodzinę, co w tym dziwnego? Jest farjerem bo zakłada rodzinę, płodzi dzieci i żeni się z kobietą którą kocha??? Ludzie jak wy macie takie podejście, to Wy w życiu szczęśliwi nie będziecie, jak wszytsko na kasę przeliczacie, a gdzie uczucia?? Moja mama przerwała studia, poświęciła się całkowicie swojemu mężowi i dzieciom, urodziła czwórkę, nie ma dnia żeby tata nie był jej wdzięczny, za to ,że ma kochającą rodzinę, i zrobi dla nas wszystko bo nas kocha!! Mama poświęciła studia i karierę, on to docenił i poświęca się dla niej i swoich dzieci. Nie widzę w tym nic złego, to jest miłość. A propos moi rodzicie są 25 lat po ślubie i są bardzo szczęśliwą kochającą się parą.

Gość ja chcę ja chcę ja chcę
Jestem w mniejszości :) Chcę faceta młodszego, dużo młodszego bo staruchami się brzydzę!

Gość ajbdjcbwicvbwjc
ale dlaczego Wy wszysko przeliczacie na kasę i, że ktoś ma być za coś komuś wdzięczny to chore i głupie!!! Zal mi ludzi z Kafeterii, bo widać, że to bardzo skrzywdzeni i nieszczęśliwi ludzie, oszukiwani, zdradzani, okłamywani, porzucani itd. Przez takie wasze myślenie cały wasz świat staję się też do dupy. Przeciez jak ktoś kogoś kocha, zakłada z nim rodzinę, ma dzieci, wspólne życie i smutki i radości i czuję, ze ta osoba jest mu najbliższa na świecie to nie myśli tak jak Wy. Nie wszytsko się przelicza na kasę. Jeśli tak jest, to ile w małżeństwie lub kochającym się związku kosztuje: wsparcie, miłość , zaufanie, satysfakcjonujący i udany seks, szczerość, poświęcenie, opiekowanie się w czasie choroby, wspólny poród, troska w chorobie dziecka itp sprawy. czy Wy ludzie nie rozumiecie, że takie liczenie wszytskiego na pieniądze, zyski i straty niszczy związek!!!! Po co to komu??? Niech każdy daję z siebie to co może dla szczęścia drugiej osoby i tyle!!!!

Gość Mró
Do trzech razy sztuka. Masz jeszcze jedną szanse na zmianę decyzji w sprawie gruszki.