Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamammamamak

rodzinne bedzie dzisiaj jak myślicie??????

Polecane posty

No właśnie takie rodzinne starczy na internet i kablówkę nie rozumiem czemu sie czepiacie, oczywiście że każdy powinien brać jeśli ma taką możliwość :)

ja nie ponizam ludzi , sa ludzie ktorzy 68 zł maja czasem na caly miesiac- wspolczuje im, a ci ktorzy zarabiaja na czarno po iles tam tysiaków i jescze zebraja te 68 zł:O

Gość ja już dostałam 19
mój mąż musi tak pracowac bo go szef nie ubezpieczy a na inną pracę nie ma szans, zresztą mamy ubezpieczenie w krusie, mam działkę, więc nie wcinaj sie jak nie wiesz

Gość ja już dostałam 19
rolnik to człowiek który ma hekatry, a nie działka kwalifikujaca się do płącenia składek krus, więc ty poczytaj trochę

wiem ile trzeba miec zeby oplacac krus :D a i poczytaj definicje rolnika , i nie jest to człowiek ktory ma hektary:D nara🖐️ mam wazniejsze rzeczy do roboty niz pisanie z jedna zebraczką:D

Gość 1234567890z
Ale Was wszystkie rowno pojebalo. Poczytajcie definicje znaczeenia slowa "forum dyskusyjne" muchomory!

Gość a Ty agata
A Ty agata siedziesz w pracy w pokoju obok zasilkowni i na forum pierdolisz caly dzien. czy to nie jest okradanie Twojego pracodawcy - panstwa?! Wstyd! Do roboty jak Ci tak dobrze placa a nie bedziesz komus wytykac ze bierze zasilek. Jak sie nalezy to sie bierze, a Tobie sie nalezy pensja za prace a nie siedzenie na forum!!!

Gość no właśnie AGATO
ty złodzieju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!