Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest niestety...

zywienie

Polecane posty

mamuski ktorych nie stac na dawanie jedzenia z ekologicznym upraw ratuja sie krytykujac mamy podajace je dzieciom. Kupujecie dzieciom jedzenie w biedronkach oraz tesco od bananow po inne rzeczy. Same odpady wasze dzieci jedza i taka jest prawda. A co z jedzneniem przez dziecko np jagnieciny? Stac was na wydanie 120zl za 1kg poledwicy jagniecej? oczywiscie ze nie ! Za to kupujecie schaboszczaki, piersi z kurczaka i parowy z biedronki:D I stad sie biora wlasnie te ekspertki od jedzenia:)) Zywienie domowymi obiadami jest o wiele drozsze ale to DOBREJ JAKOSCI JEDZENIE a nie odpady ! A nie , ze jak przyjdzie troche gotowki to gdzies sie wolowine wyrwie albo indyka :)))

Gość a kogo to obchodzi?????
jedzienie z tesco czy bierdonki to sa smieci ????:O idz sie no tylko zbadaj do psychiatry bo masz ciciki na mózgu:O

Gość wiesz Ty co ...
mnie stac , bo pieniedzy mi nie brakuje, a zakupy od czasu do czasu tez zrobie w biedronce i moje dzieci to rowniez jedza. Jestem pewna, ze co tydzien jestes w biedronce czy lidlu i twoje dzieci tez wpieprzaja to niezdrowe jedzonko .!

ale wy jestescie glupie:))) Byle co czlowiek wymysli i juz sie daja wrobic :) Tak dokladnie to prowokacja;)

Gość problem w tym
"jedzienie z tesco czy bierdonki to sa smieci ????" no jak to, to nie wiedzialaś, że produkty z biedronki to śmieci? bo wiesz, jogurt jogobelli kupiony w biedronce a taki sam jogurt jogobelli kupiony w sano... parówki Morliny z biedronki a ze sklepu miesnego... masło śmietankowa osełka w biedronki a z mleczarni... nie nie, to nie moze byc to samo :D :D :D

Od razu widac kto tu kupuje odpady;) Te co sie tak rzucaja:)

Gość widze ze
NIE KTORYM SIE WE ŁBACH PRZEWRACA JUZ CALKIEM

Gość problem w tym
no juz skoncz. temat został rozpoznany jako prowokacja od pierwszego strzału ;) wymysl cos nowego :)

ale ja tez kupuje w biedronce, testo itp;) kasy zbyt wiele nie mam ale dziecka rowniez nie mam i gdybym miala nie kupowalabym tam :) Paniusia , bo woli wysokojakosciowe produkty dawac dzieciom?:) Idz sie lecz dziewczynko;

,,problem w tym" - ok;)

Gość anielka123
co zatklalo kakao:O idiotka:O